2011-09-29


Fortsätter stenhårt med träning. Har tränat 2 gånger denna vecka än så länge, Gym är inplanerat på schemat imorgon också! Nu när man väl kommer igång så är det enklare att komma dit. Dock var det riktigt, riktigt jobbigt idag.
Man förbränner ju mycket bättre genom att träna innan frukost vilket jag gjorde idag, men jag orkar inte lika mycket och blir trött, seg väldigt fort. Man får helt enkelt försöka stå ut ;) "Ska man vara fin får man lida pin", som mamma brukar säga!
Till frukost sen blev det som vanligt min smoothie gjord på jordgubbar och blåbär, knäckebröd och ett ägg.

Just nu sitter jag bara och glor på tv och töntar mig i cam. Hittade min lilla smurf som jag fick i en happymeal för några veckor sen. Söt!


Emelies handgjorda smycken


Smycken finns nu att köpa!
1.

2.

3.

Ö r h ä n g e n.

1.


2.


3.


4.

H å r s m y c k e n.

  • Smyckena finns att köpa på Panduro - HobbyTorget i köping. Några frågor och funderingar + Beställning så kan ni maila mig på [email protected] .



2011-09-22


Efter att ha vaknat 06:30 imorse har jag hunnit med detta:
  • Träffat Helena på psykiatrin.
  • Solat
  • Tagit hål i örat
  • Tränat ännu en gång
  • Tills att nu ligga på soffan och känna att mina ben fortfarande springer på det där jäkla bandet. Satan vad slut jag är i kroppen.
Det skojigaste jag gjort idag var nog när jag tog hål i örat helt utan att ens planerat det. När jag hade solat så gick jag förbi en ny öppnad affär. Den såg ganska så rolig ut, girlstuff - nagel, smink, hår- styling. Kikade lite i skyltfönstret då jag såg att det var extra pris på att göra hål i örat. Så jag gick in, fråga om någon kunde ta ett hål på mig, satt mig i stolen och plötsligt hade jag ännu ett hål i örat. Tänkte knappt på vad jag gjorde så var nästan lite chockad efteråt hahah.
Är helnöjd iallafall !


Body Workout


Efter att ha tränat både Måndag och Tisdag så kan vi lika gärna fortsätta köra på, blir ett träningspass med Emily strax! Dock har jag överansträngt min ena axel och den andra handleden, så får hoppa över arm-styrke idag. Det är förmodligen lederna som spökar lite också. En blandning av överansträngning och "ledont", ajaj.
Men ben-styrke, rygg, mage och kondition kör vi på med idag iallafall. :)


G o o d   l u c k ,   E m e l i e .

Emelies handgjorda smycken


Eftersom jag inte gör så mycket om dagarna så blir det inte mycket uppdaterande eftersom jag inte har något att skriva om. Vet ni något som ni vill att jag ska skriva mera om? I så fall, ge mig förslag!

Har fått ihop några smycken. Dock inte så många eftersom det hela tiden fattas grejer. Men några örhängen och hårsmycken är iprincip klara. Har skickat efter clips som jag använder mig av till att fästa hårsmyckena. Min syster har redan handlat ett av smyckena och hon är jätte nöjd och vill ha flera. :) Dom kommer att kunna säljas på Panduro- HobbyTorget i köping.

Kan även sälja via bloggen om det är någon som vill ha. Kommer att visa lite olika exemplar som finns att beställa just nu.
- Kommer att finnas flera olika exemplar i framtiden -


H å r   s m y c k e n .


Ö r h ä n g e n .


new purchase, ULLARED



2011-09-13


Fick en grymt rolig överaskning av mamma och pappa igår. En sista-minuten-bil-resa till Ullared. Trodde nämligen inte det skulle bli av i höst eftersom mamma, pappa och syster åkte till Turkiet. Men nu blev det så iallafall! Det är storm på västkusen nu, är faktiskt därför vi åker haha. Pappa den fågelnörden vill ju se när stormfåglarna dyker upp.
Håller på med maten nu, lax m potatismos. Efter det ska jag packa ihop lite grejer. 6 timmars bilresa har vi framför oss. Kommer hem imorgon kväll igen.

Hunnit med ett träningspass nydligen också. Blev ganska så hård träning eftersom det nu var ett tag sen jag kom iväg. Sist var väll i.... Onsdags..
Näj, nu får maten bli klar för jag är hungrig!
-------------
I Fredags drog jag och Cathrine till BodaBorg i karlskoga. Blev ett jävla pendlande med både tåg och buss. Men fysjutton vad roligt vi hade. Har fortfarande så sjukt ont i muskler och leder efter att ha hängt i rep, klättrat på väggar, krypit i tunnlar och klättrat i spingelnät m.m.
- Har ni inte varit på BodaBorg så rekommenderar jag det heeelt klart! Åk minst 3 pers så ni kan göra alla banor, verkligen så jävla skoj!


F å r   b l i   e n   b i l d   p å   S u s h i 'n   s o m   j a g   o c h   m a m m a   g j o r d e   i g å r !
M u m s . .




new purchase


TorrSchampoo, Lindex 49kr
Ring, Lindex, 69kr



today's song


Nu blir ni nog riktigt häpna när ni får höra vilken dagens låt blir.. ;)
I just love this kind of music, makes me want to dance!

Koenix uppträder varje år i Visby.

Bågskytte



Haha, det gick inte så bra för mamma i början! Shiiit var förbannad hon var ett tag :D haha
(Mina pilar är såklart i det gula) ;) Fast hade nog bara riktigt tur där, haha.




2011-09-06


Blev klar med min väst idag och hann även påbörja och göra klart ännu ett hårsmycke. Detta är dock till mig själv ;) Har inte fått hem alla grejer än så jag kan börja med mitt "jobb" ännu. Men väntar förväntansfullt på att fjädrarna ska komma som jag beställde igår så att jag kan börja.

Idag har jag ätit ute med Farmor och Sven (hennes man). Åt strömming, riktigt gott var det faktiskt! Efter det skulle jag till provtagningen och ta en massa blodprover igen till reumatologen nästa Torsdag. Så nu börjas alla dessa prover igen.. Suck. Ganska så jobbigt att alltid ta typ 5 stora provrör varje gång jag ska dit. Det gör ju ont :(

Och så nyligen var jag på Bågskytte tillsammans med mamma. Ännu en gång var det jätte roligt, lite kallt bara! Fick in några pilar ganska så bra! Ska visa bilder strax.



Happy,Happy Girl


Trots allt regn och rusk så är jag på topp humör! Fick nämligen en förfrågan av en kompis mamma, om jag vill tillverka mina smycken och sälja i hennes affär! :D Hon var tydligen riktigt imponerad av mitt hårsmycke som jag tillverka av halsbanden. Så otroligt roligt att höra måste jag säga!
Nu vet man ju inte om något blir sålt, men självklart tänker jag prova! Bara att få höra att det var så bra gjort att hon vill sälja mina smycken värmer starkt i hjärtat!
Att få göra något man tycker är kul och att folk även uppskattar det man gör, det kan ju inte bli bättre!

Så nu har jag beställt lite små pyssel så jag kan börja så fort som möjligt!
------------
Cathrine kom över till mig idag. Länge sen man träffade henne så vi hade ju en hel del att prata om. Vi bestämde oss också för att åka till BodaBorg någon dag här framöver. Skulle vara riktigt skoj!
Var upp till farmor en sväng idag också. Hon behövde hjälp med att byta förband på hennes hand som hon har gjort sig illa på. Självklart ställer man upp.
Efteråt fick jag lite mat också, biff och potatisgratäng. 100kr fick jag med, som tack för hjälpen ;) Tack farmor♥


well done Emelie


Är chokerad över mig själv hur jag orkade gå upp ur sägen 08:00 för att sticka iväg och träna! Men jag gjorde det, före frukost och allt. Förbränningen tar extra om du tränar innan frukosten. Men glöm inte bort att äta efter träningen! Annars lägger sig kroppen i svältläge och börjar förbränna det som inte finns, vilket leder till att när du väl äter så vill kroppen förvara den maten, alltså går du lätt upp i vikt då kroppen inte vill förbränna den mat du stoppar i dig.
Därför ska man äta regelbundet. Men jag kan ärligt säga att jag är jävligt dålig på det. Dock försöker jag förbättra mig, får hjälp på traven av både vänner och familj.

Nu har jag iallafall lagat mig en riktigt smaskig frukost/mat. Både smoothie - (innehåller hallon, blåbär, banan, yoghurt, mjölk), ägg och en smörgås men massa gott i.


Trött och sliten tjej..


Idag har jag absolut inte gjort ett skit. Orkar inte heller göra ett skit efter gårdagen så det är lika bra det. Blev några drinkar med trevligt folk, gick hem ganska så lagom tid ändå. Men trevligt hade vi :)
Planerna var egentligen att gå till Ögir (en krog här) för att governor andy skulle uppträda. Han kan vara ganska så rolig även fast han inte direkt är i min musiksmak. Vissa låtar är okej. I vilket fall... Vi kom inte iväg någonstans haha.

Lite godis framför film och ta en powernap då och då är inte helt fel nu asså. Så får min dag fortsätta att se ut. Ska en snabb sväng till affären nu och handla någon mat till ikväll. Får bli något enkelt - påvärmbart.


M i n   o u t f i t   f r å n    i g å r

I just want you to know..



tassels


Klockan är bara 09:20 och jag är redan uppe ur sängen, Pigg och alert!
Sitter faktiskt och gör tofsar för fullt. Det tar lite tid så man får väll börja i tid också ;). Tänkte nämligen att om jag får klar den idag så kanske jag kan använda den ikväll, då alkohol är in planerat på schemat. Men vi får se!

Ska sätta mig och fortsätta med det jag höll på med.


2011-09-09 kl.19:48


Hann men ännu ett konditionspass idag! Pappa och jag gick och träna runt 15:30 taget. Så nu kan jag unna mig något gott ikväll ;).
När vi kom hem höll mamma på att laga i ordning thai mat. Kykling m wok och jordnötsås, snacka om mumsfilibabba!! Åt tillsammans med hela familjen innan jag åkte upp till Tanne.
Vi ska glo fotbollen som börjar 20:00. Det är ju sverige som spelar! Tycker inte att fotboll är det roligaste att titta på men när sverige spelar så.. ja då blir det lite roligare iallafall.

Blir galen på min halsbränna som aldrig ger sig. Förmodligen är det magkatarren som spökar igen. Får halsbränna så fort jag äter något och på kvällarna, det bränner så jag nästan blir tårögd. Man blir toookig vill jag lova!
Vet inte vad jag kan göra mer än att äta så regelbundet och bra som möjligt.. Eller dricka samarin al the time. Hmm.. Tips??


tassels left..


Fortsatte med min väst som börjar bli riktigt gullig nu! Det är mycket piller-göra kan jag ju lätt säga. Men det är roligt när resultatet blir som man tänkt sig!
Började med att fästa det lilla bandet som då kommer att bli kanterna på västen. Eftersom vi klippt i en virkning så måste man fästa band på detta vis för att inte mönstret ska repas upp.
Sedan med hjälp utav symaskin så sydde mamma dit det åt mig.
Så det som är kvar att göra är alla dessa tofsar. Har gjort några som jag redan satt på, men är inte klar på långa vägar. Man måste verkligen ha tålamod för detta! ;)





Vad tycker ni då? Börjar den inte bli fin? :)
Ganska så roligt när man gjort det själv också, ingen som har en just precis likadan.


workout done


Hemkommen från ett konditionspass.
Glad att jag hann med ett träningspass då det var några dagar sen det blev av. Så nu känns det okej att slöa lite.

Ska snart iväg till Johan där det bara blir lite tv-tittande och säkert lite spelande. Ska bli skönt att inte göra ett skit ikväll. Hungrig börjar jag med bli, kanske ska gå och köpa mig en smoothie?


Photo taken by, Jörgen Lindberg (pappa)

1 September.


Har små grejat lite med västen idag. Så nu har man iallafall kommit en bit på vägen, äntligen! Mamma visade mig hur man ska gå till väga utan att klippa upp alla masker. Pillergöra.. Men det är kul när det blir som man tänkt sig. Dock var det mamma som fick hålla i saxen idag. Minsta lilla fel-klipp så kan det ju bli förstört! Så jag var alldeles för nojjig. Får prova nästa vända helt enkelt.
Tiger ville också vara med och greja (fast på hans sett då), slita och leka i tyget. Inte lätt att jobba med en katt hoppandes överallt, haha!

Just för tillfället håller jag och mamma på med mat. Så ska gå och fortsätta med det.
Men innan det så måste jag ner en sväng i tvättstugan och sen senare efter maten så ska jag hinna med ett träningspass!


RSS 2.0