Tattoo

Detta är som ett beroende. Nu har Tanne ännu en ny tattuering! Ooh, jag blir inte alls sugen på att göra mitt nästa motiv, redan nu, när man sitter här och tittar på! Tyvärr så kommer min nästa kosta en aning, så får redan nu börja spara om jag ska få min gjort snarast!


new purchased

Gina tricot Jeans, modell: kristen, 499kr
Gina tricot Kofta, 299kr


Min 20 års dag!

Den 27 feberuari, igår var ju min 20 års dag! Hade ganska så otur då migränen började redan i lördags och sedan blev det värre med värk i hela kroppen och nu magont. Attans.. Men hade en mysig födelsedag iallafall med släkten som besökte mig fastän jag mådde dåligt. Man behöver ju lite extra uppvaktning som sjukling ju, så då passade det ju bra ;)

Fick iallafall en massa fina pressenter!<3

Utav Tanne fick jag denna bok som jag önskat mig, även filmen som boken är skriven efter!
"I boken lär man sig att tillämpa The Secret på alla sätt i livet, vare sig det handlar om hälsa, relationer, lycka, yrkeslivet eller pengar, och dessutom i samspelet med andra i världen. Budskapet handlar om att återupptäcka den dolda, outnyttjade kraften i sitt inre och den vetskapen för med sig glädje på alla områden i ens liv. "
....... Lite om handlingen i boken.

 


Godbit av bejbsi :-*

En typisk liten allahjärtans godbit av Tanne! :D
Nu ska jag glo tv och smaka på stången, booia! Haha


Ooh tacopajsing

Precis gjort i ordning tacopaj, oh så duttig jag är! Till och med bakat pajdegen själv, deni! Den ser gudomlig ut.. Mums.

Pajdeg:
• 3 dl vetemjöl
• 150g smör
• 3 msk vatten

Fyllning:
• 500g köttfärs
• 1 rödlök
• cream fraiche, paprika chili
• taco krydda

Pålägg:
• tomat
• mozzarella ost
• riven ost

En god sallad och guacamole till!



Alla hjärtans dag

Egentligen var det ingen speciell dag för mig på alla hjärtans dag! Under dagen arbetade jag på prov/praktik (eller vad man ska kalla det), var riktigt kul. Och sedan under kvällen umgicks med min baby<3 Alltid lika mysigt!<3

När jag kom hem till mor och far sedan låg detta på min säng, tofflor och choklad! :k<3 myysigt!


Friday night..

Ännu en vecka som gått! Tiden går så otroligt fort, nästan lite scary faktiskt. Händer inte mycket skoj i mitt liv just nu, haha. Bara det gamla vanligt :)

Skönt med helg nu, en ledig helg! Dock har jag feber, men känner mig egentligen inte särskilt sjuk, lite seg bara. Men har man feber så har man, bara att hålla sig inne! Därför har jag laddat denna kväll med snask och bra serier + film tillsammans med min älskling <3

Vill visa min kära bestick sammling! Så jäkla fina. Dock har jag bara fått ihop små skedar och mat knivar. Hoppas på att hitta mat gafflar och även andra köksredskap i samma modell. :)

Ha en bra kväll så hörs vi snart igen!
Godnatt.


Kämpig dag med mor på arbete

Tänkte att mamma ville ha lite hjälp på arbetet idag då hon skulle tömma ut jeepen av verktyg. Det var riktigt kämpigt, speciellt när vi skulle skruva loss en metall ställning ifrån själva "bak utrymmet". Vi kämpa säkert med det i 3 timmar, vi var så arga och frustrerade tillslut att vi satt och skrek på golvet! Var så roligt när mamma fick tokspel över sista muttern och hon bara slet i allt, hahaha!
Har iallafall haft en sjukt rolig dag!


today's song



Så magisk och så mäktig.



---

12 01 05, otrolig Söndag

Ett inlägg från i söndags som aldrig publicerades!

I julklapp av far min fick jag en spa dag tillsammans med syster och mor som vi tillbringade denna Söndag, på Färna herrgård och spa.
Klockan 10:00 var vi på plats och käkade brunch buffé på herrgården. När klockan närmade sig 11, halv 12, så gick vi ner till relax avdelningen och hoppa i det varma plurret. 13:00 fick jag rygg, nacke -och hand massage (hand inpackning) och efter det tillbringa vi resten av dagen i relaxen med färska frukter och goda frukt drinkar.

En dag som denna behövs emellanåt!


RSS 2.0