You can't fool your feelings!

Jag klarade inte uppkörningen igår.. Sa till mig själv att inte bryta ihop om jag inte skulle klara det, men jag blev helt knäckt ändå!
Många misslyckas första gången bara för att liksom, det vet jag, men ändå så blev jag jätte ledsen..
Blev bättre under kvällen då jag åkte in till Västerås med Cassandra och Emily för lite julshopping. Tänk att vännerna kan få en på så bra humör :)

Jag tar nya tag den 13 december, ny uppkörning. Och då ska jag vara dubbelt så fokuserad!
--------
Har precis återhämtat mig ifrån ett grymt träningspass. Styrke för hela kroppen och kondition i 1 timme & 10min. Tillslut kände jag illamående så då kändes det bäst att lägga ner för idag! Nya tag imorgon :)


Kunskapsprov, körkort

Sitter på pappas jobb i Västerås just nu. Kom hit redan kl 09:00 imorse då jag hade kunskapsprovet upp bokat 10:30.

Jag var på plats redan 10:00 för att ta foto och sedan 10:30 startade provet och.....
JAG KLARA DET!! :D
Ska strax ta tåget hem igen för att ta ännu en körlektion. Imorgon 10:00 har jag uppkörning, och jag ska bannemig klara det!!!


new purchase


Stickad tröja, Kappahl 249:-
Skor, Skogiganten 499:-  (tack så ♥-ligt mycket mamma)




En början på julshopping


Har tillbringat hela dagen på Marieberg i Örebro för att handla julklappar. Dock hittade jag bara en enda julklapp, haha. jag tycker det är så svårt med julklappar, (presenter överhuvutaget är svårt). Enklast vore ju om dom man ska handla till kunde berätta vad de önska sig, men icke. Men jag har god tid på mig än så länge.

Jag åkte med min syster och hennes pojkvän till Marieberg. Vi kom dit ca 13:00 och kom hem ca 19:30, snacka om att jag var slut i huvudet!
Men det var riktigt trevligt :)


Mysigt det är nu när all julbelysning börjar plockas upp i butikerna.



V i   t o g   e n   p a u s e   o c h   k ä k a d e   e n   m u m s i g   s a l l a d .


time posts, Myskväll med mamma!

Medan Tanne och hans polare skriker och viftar i soffan till footboll så åker jag hem en sväng. Bäst man håller sig borta ;)

Hemmagjord varm choklad med marsmallows och ett tranbärs bröd. Inte helt fel hörrö!


2 år & 6 månader tsm med en ängel


Idag är det den 18 november och det betyder att jag och Jonathan har hållit ihop i 2 år och 6 månader.
Jag ser en framtid med dig och du är absolut allt för mig, baby♥

Vi har gått igenom allt tillsammans, bra som jobbiga stunder. Ändå har vi alltid hållit fast vid varandra även när det varit som sämst. Rätt ut saker och ting, pratat.

Jag kan se dig i mina små framtidsbilder, känna tryggheten som du ger mig.
Och nyckeln till mitt hjärta har du fått för länge sen och jag vet att du håller den väl i din famn.

Jag Älskar Dig!



♥♥♥


Premiär på Twilight breaking dawn.


Har ni varit och sett nya Twilight filmen, Breaking dawn part1?
Asså jag bara älskar alla Twilight filmer. Drömmer mig bort och finns inte alls i den verkliga världens när jag ser dom, vilket är väldigt skönt ibland!
Och vampyr filmer -och serier är nog bland det bästa jag vet, haha ;)

Var nämligen och såg den nya Twilight filmen igår kväll, 18:20 tillsammans med Tanne, Emily och Kaz. Den hade premiär i Tisdags natt.
Och som vanligt så fanns jag inte i världen under hela filmen, haha. Jag var nog mer med i filmen än titta på den. Hade iallafall riktigt trevligt.

Nu ska jag iväg till Actic och bränna lite flärre tillsammans med Emily. Vi var ner en vända igår också men hann inte med allt vi ville, så får bli ett extra pass idag!




...bloody week...


Har mått så, ursäkta språket, inihelvete dåligt idag. The bloody week you know.. Har så ont att jag till och med fått små feber. Och inga tabletter hjälper..
Fick ställa in jobb p.g.a. detta.. Det är inte så jäkla roligt. Men vad ska man göra?.
Pappa bjöd mig på asiatisk mat för att få mig på lite bättre humör och det hjälpte lite grann. Tog kycklingspett med jordnöts sås, NomNom! Annars har jag bara legar i sängen och gosat med Gremling framför tv hela dagen. Blev inte heller något körkorts pluggande då jag inte klarade av att sitta upprätt så pass länge.

Nu är jag hemma hos Tanne. Har precis ätit lite vuxenvälling och nu ser jag på när Tanne spelar Skyrim. Ett nytt tv-spel som han fick hem på posten idag. Ett riktigt jäkla äventyrs spel och så enormt stort och utbrett. Man kan göra exakt ALLT! Sådana spel gillar jag, men jag ser mest på när Tanne spelar. Lika kul ändå :)


new purchase, in October month.


  • Sko, Modell; Uggs från Deichmann sko, 599:- , Äkta ullfoder♥
  • Sko, Modell; Janie från Nelly, 399:- , Fick dom utav min bästa Jonathan!♥
  • Jeans, Modell; Kristen från GinaTricot, 499:- , Sitter som smäck. Med dragkedja längs vristen. Älskar denna modell!
  • Leggins, 2 pack från HM, 129:-, Lite tjockare Leggins till vintern är aldrig fel.









time posts, Ute på arbete med mor


En tråkig Tisdag då jag inte har något speciellt att göra och tänkte ta en pause ifrån körkorts pluggandet idag. Följde med mor ut på hennes arbete i skogen, hon märker ut natur reservat.
Vi hade med oss lite fika som ägg, smörgås, kalla köttbullar och varmt Turkiskt te. Hon jobbade bara halvdag så vi skulle bara plocka ner några band ifrån träden som satt kvar. Eller bara och bara.. Det är inte så bara att ha kläder på sig som väger ca 3-4 kg, tunga stövlar, och sedan gå i våtmark. Vi var på ett ställe som kallas "Stora flyten", så bara det säger väll en del?
Men jag passade på att plocka fulla luvan med kantareller som jag hitta, (Hade ingen påse med mig först) och det blev en hel del kantareller.
Vi gav oss hemmåt när vi mötte på en jakthund, med sändare runt halsen, i skogen...

Nu till kvällen passade jag på att laga Kantarell pizza igen, Mums!


time posts, Halloween party


Igår blev det utgång med alla vännerna. Det var maskerad party på en av krogarna här i stan, Hantis. Var man utklädd, gratis inträde. Ej utklädd, 100:- inträde. Klart som fan man spökar ut sig då, haha!
Vi hade verkligen super roligt. Vi började förkröka hemma hos Jigs och sen runt 23:00 drog vi vidare till Hantis där vi spenderade hela kvällen till att dansa!

Jag och Cathrine kom hem till Tanne runt 02:30 och somnade sedan runt 05:00. När jag vaknade mådde jag inte bra någonstans och nu blir det att smaska godis hela kvällen!

Lite bilder ifrån kvällen!


Spring, Summer, Autumn, Winter ?


Vädret är så grått och tråkigt så jag blir fan deprimerad. Har ingen lust med någonting, men det är bara att bita ihop och göra allt som måstes.
Det blir lite dåligt uppdaterat eftersom jag sitter på bilskolan hela dagarna och är verkligen helt slut när jag kommer hem. Var länge sen som jag sov så mycket som jag gjort, lagt mig tidigt och vaknat sent + sovit under dagen.. Beror säkert också på vädret. Vilket inte är bra för mig då jag får ångest om jag inte gjort det jag skulle under dagen! Haha
Så en liten glimt av solsken skulle inte vara helt fel :)

Jag blir deprimerade på hösten, just för att det är så grått ute och små kyligt. Blir tröttare än vanligt p.g.a att det inte blir ljust fören runt 09:00-10:00 tiden. Vilket gör mig små deppig.
Det är tydligen vanligt bland alla. Har ni tänkt på hur ni känner er på höstkanten? Vilka är era favorit årstider?
Mina är, långt in på våren + sommaren! Mycket snö och plus grader, under en varm film är väll helt okej också ;). Men jag gillar inte hösten :(


Taggar inför imorgon kväll då det blir att träffa mina underbara vänner och göra oss i ordning för maskerad party. Ska försöka få några bilder. Det kommer bli läskigt roligt!



Handgjort smycke som nu går att buda genom www.Tradera.com .

  • Kedja
  • Söta klockor
  • Mysiga fjädrar


,,;;``´´;;,,
Have a wonderful evening,,;;``´´;;,,



-------------

new purchase


En grymt mjuka och sköna sjal och vantar ifrån Lindex. Fanns mössa som passa till också men dessvärre inte mitt stuk, så jag nöjde mig med sjalen och vantarna. The color is awesome for autumn :)

Som sagt, Lindex, Sjal 99:- &   Vantar 99:-





RSS 2.0