Welcome evening


Dags att sätta på sig mjukisbyxorna och krypa ner i soffan med en mumsig smoothie, full av nyttigheter.
Goodnight everybody...

new purchase


  • Stickad tröja, Carlings 299kr
  • Väska, Myrorna 100kr
  • Bandeau,Gina Tricot 79kr
  • Trosor, snyggunder.se 49kr st
  • Kors & fjädrar, 29 kr st

Heldag i västerås


Tog tåget in till Västerås klockan 10:40 sen har jag varit där sen dess. Eller ah, nu är jag hemma igen!
Åt på Kina resturang tillsammans med mamma och pappa sen tog jag en vända på stan ensam. Ganska så skönt att knalla omkring själv och fundera lite, haha.
Hittade iallafall lite smått och gott. Men vad för något får ni se ikväll ;)


Bågskytte


Var nyss på bågskytten men mamma. Så otroligt jävla roligt! Vi var där i en och en halv timma, sen började det bli kyligt! Men eftersom jag sköt av några fjädrar på pilarna så fick jag lov att stanna ett tag till för att börja limma, haha. ;) Skit svårt var det! :o



Bara för att punktera, mina pilar är röda ;)

time posts


Tids inlägg då jag inte hade tillgång till dator just då.

Sitter mer fötterna i ett fotbad och med en kaffekopp i handen, till en rolig film. Ansiktsmask har jag också fått på mig. Man måste ju ta hand om sig själv lite grann. :)
Tiger ligger och myser bredvid mig också, så sjukt söt du är killen♥


2011-08-28


Hejhallå, detta blev ju lite sent uppdaterat men har haft fullt upp faktiskt..
Vi åkte ju till skrotnisse där jag fynda ett par knästrumpor för 20kr och 4 jätte fina skålar, 10kr st. När vi kom hem så gick vi över till farmor en sväng, fikade lite och hämtade lite grejer som vi skulle få.
Lagade i ordning mat till hela familjen, köttfärsås m vitkål -spagetti till syrran. Och så har jag hunnit med att städa rummet och ska strax plocka i alla mina "flytta hemifrån grejer" i en stor kista jag fått av mamma. Just nu står allt i en hög bakom en vikvägg undangömt. Inte så fint där bakom..

Fixade även till frillan lite när jag fick en paus. Gillar det verkligen.
Har varit sugen på att raka ena sidan men jag vågar inte! Så därför tycker jag att fläta tre inbakade flätor på detta sätt var en sjukt bra idee! Fick inperation av en bloggerska jag läser, http://wolfhound.blogg.se/
Hon gör även riktigt fina smycken utav fjädrar som jag lätt kommer att beställa sen!

Nej nu måste jag sätta igång med det sista, alltså lägga i alla grejer i kistan. Tanne komme strax med bussen efter att ha varit på en 24h kryssning. Har faktiskt saknat honom!!♥



Good morning sunshine


Godmorgon.
Igår kväll gick jag och umgicks med Cassandra. Blev en massa girltalk och lite snask framför tv. Var hemma strax efter 11 och då gick jag iprincip och la mig eftersom det blev att kliva upp tidigt idag då jag lova mamma att åka till skrotnisse nu runt 09:00. Pappa hänger också på så det blir mysigt, är ju så dåligt väder..

Ska försöka få i mig lite yoghurt nu.
Uppdaterar när jag kommit hem och så.



new purchase


  • En ny töjning i samma stolek, 6mm.  Vit med lite glitter i, gulligt. 55kr
  • En liten näsring. 66kr
Det är köpt på en ny öppnad smycke/piercing affär här i stan. Dom hade faktiskt en massa roliga saker!


No party, just snuggle!


Kom precis till gugge efter att ha lagat mat tillsammans med Cassandra och Emily. Hur mysigt som helst och jätte gott blev det, lagade tacos så det kan ju inte bli annat än gott. ;)
Blir inge party för min del ikväll iallafall. Hade ju planer för det först men är inte ett dugg sugen. Ligger hellre framför någon bra film och äter lite naturgodis♥

Hann med träning som jag imorse hoppades på att jag skulle hinna och orka. Gick dit med pappa och det blev hård konditionsträning. Så jag är nöjd, 4 träningspass denna vecka blev det, awesome! Så nu kan jag vila lite, iallafall tills på Söndag, mohaha ;)



Sorry, no picture this time..

dskvsovpsvns...


Gjorde så mycket igår att jag inte orka uppdatera något här igår. Kan berätta vad jag gjorde hela dagen i en kort sammanfattning.
  • Psykiatrin
  • Läkare
  • Jobb talk
  • Hård träning, 2 timmar.
  • Städning i lägenheten, 2 timmar om inte mer. (ska fortsätta idag)
  • Laga mat, jätte gott blev det. (Fisk och klyftpotatis)
Idag blir det dock inte lika mycket att stå i, ganska skönt faktiskt. Har inte direkt bestämt vad jag ska göra idag/kväll, får fundera lite. Har ju hela dagen på mig att bestämma.
Det enda som är inplanerat som jag ska försöka orka med är Träning.


Första gången jag laga i ordning fisk och det blev kanon gott!

Full rulle nu på morgonen


Måste varva ner lite nu. Har varit full rulle fram och tillbaka på olika ställen hela morgonen. 08:45 hade jag tid på psykiatrin. Efter det fick jag slänga i mig frukost för 11:00 hade jag tid hos läkare på samma ställe. Efter det tog jag cykeln, cyklade en bit för att ännu en gång träffa chefen (där jag sökt jobb) ;). Har jag tur så finns det en plats för mig i Höst. (Håller tummarna så att de nästan är lila..)
Jag vill, Jag vill, Jag vill!!
Men sålänge så får jag söka annat..

Nu ska jag sätta mig framför tv och bara vara en stund. Blir nog ett träningspass sen också. Ska försöka få tag i Emily och höra om hon ska med.


En söt bild på mig och syrran.


new day, new start


Har typ nyss vaknat. Gick till affären och köpte mig en brödbit till frukost sen la jag mig i sängen ett tag till och somnade om igen. Nu ska jag iväg och träffa Cassandra, kanske måla lite?
Senare kommer min farbror och faster för att fira min syster. Så tänkte gå hem i skaplig tid och träffa familjen. :)

Nu ska jag snygga ner mig lite så att jag vågar visa mig ute, haha.


Omg.. I'm tired


Är helt slut i kroppen efter ett hårt träningspass. Kom precis hem till Tanne igen och ska börja med mat strax. Hur nu det ska gå till så jävla trött som jag är haha. Ska iallafall laga i ordning lite fisk, det var länge sen.
Men innan det sker tänker jag lägga mig på soffan och kolla lite Family Guy.

Annars har jag inte gjort så mycket idag. Träffade Cassandra en sväng på dagen. Ska hjälpa henne att måla hennes kök och kanske hallen imorgon, inge vidare kul men det är alltid kul att hjälpa till så. :)


Bågskytte


Tänkte inte avslöja något förens jag kom hem, så....

Jag kom precis hem igen efter bågskytte, Och fyhelvete vad roligt det var! Jag provade ju på bågskytte när jag var på Gotland och jag har inte kunnat släppt det, hur jäkla roligt det var och känslan. Och som jag trodde så hade jag inte glömt det, för jag älskar det!
Gick riktigt bra för att vara första gången också, eller ja "första gången". Om man inte räknar med att jag sköt 6 pilar på Gotland.

En kille som är med i Klubben kunde komma redan på Torsdag (så behövde vi inte vänta till måndag), så att jag och mamma kunde få skjuta igen redan då, AWESOME!
Längtar redan nu, fast jag nyss kom hem haha :D


Bilder ifrån Gotland


Chili NamNam, vilket kalas


Jäkligt trött idag med. Ska nog lägga mig ett tag nu på eftermiddagen. Har precis ätit Kycklingwok med cashewnötter tillsammans med mamma. Vi beställde från Chili NamNam, verkligen huur gott som helst! Vi delade på en låda, åt så vi storknade, ändå finns det mat till en till kvar. 55 kr mat till tre personer, inte illa.
  • Ett stort +, Billigt, trevlig personal, mycket mat och väldigt, väldigt gott!

Var också en snabb vända för att höra av ren nyfikenhet om de har tänkt lite mer (där jag sökt arbete). Hon jag pratade med hade inte hört något och chefen skulle komma på Torsdag igen, så knatar mig dit då igen!
Ska kämpa vidare, vill verkligen ha jobbet, och ska bevisa det med.



Klockan 15:00 ska jag iväg på ett träningspass tillsammans med Emily. Så för att orka.. Powernap, ohyes!

En snabb vända på stan har jag också hunnit med. Köpte små band så jag kan få ihop min väst. Har redan ett färdigvirkat överkast, så som jag vill att mönstret ska vara i min väst (som min moster har virkat). Nu måste jag bara få ihop det till en väst oxå. Kommer ju likna modellen på denna väst som är ifrån Hm.
Är helt galen i virkat och fjädrar, brons smycken.
Ja, jag önskar jag hade ett träd som man kunde så fram lite pengar på, ett penga träd helt enkelt..



2011-08-21


Då har man försökt fått i sig lite mat då. Det blev en fjärdedels ungspizza, sen orkade jag inte mer, och några munnar drickyoghurt. Blev mätt iallafall så det är ju huvudsaken.

Btw, har jag berättat att min dator har krånglat? Att den inte har velat ladda när jag haft i strömkabeln?
-"inkopplad till strömkabeln men laddas inte", stod det hela tiden. Har sett att många haft samma problem när det gäller bärbara datorer.
Helt plötsligt starta laddningen igen, blåste bara lite på batteriet.
Men ett tips, Ladda endast datorn när det behövs. Har du full-laddat batteri så ha inte strömkabeln i medans du använder datorn.

Jag gör så nu och min dator har inte krånglat mera! :)

Sleepyhead


Godmorgon världen.
Känner att jag skulle kunna ligga i sängen hela dagen idag. Är helt slut. Men kan inte somna om pga kurr i min mage! Inte så kånstigt att hon gnäller på mig eftersom stackarn bara fick sig lite yoghurt och müsli igår.. Inte bra men glömde faktiskt helt bort att äta mat igår och hade inte ork att laga i ordning något heller.
- Skärpning Emelie.

Mysigt att vakna upp med solen i ansiktet för en gång skull iallafall, är helt okej väder. Kanske man ska ta sig en promenix och köpa sig något att äta innan jag avlider av hunger!


mass effect


Sitter och tittar på när Tanne spelar mass effect. Jag är inte den personen som är så förtjust i dataspel men detta spel är så sjukt spännande. haha
Jag spelar dock inte, men att titta på är riktigt kul. Spelet är så stort och utbrett, det är det som gör det så roligt, att det finns så mycket att göra.

Bad pappa redigera en ny Header åt mig eftersom han är proffs på photoshop. Och den blev ju inte helt dum, ellerhur? Älskar den! Tack pappa :)


Saturday


Igår kväll träffade jag Emily. Vi lagade i ordning paj och hade lite gott till två filmer vi glodde på. Några glas pina colada som jag gjorde utav malibu och annanas juice fick också vara med till filmerna.
Dom var riktigt obehagliga båda två.

Har inte hört något än ifrån jobbet jag sökt. Ska nog gå dit igen på måndag av ren nyfikenhet och fråga hur det går och om chefen kollat på mitt CV. Vill verkligen ha det här jobbet! Har varit där tre gånger redan och pressenterat mig för de som arbetar där och även för chefen. Hoppas jag inte verkar för påträngande och desperat. Vill bara att de ska se hur gärna jag vill ha jobbet och hur bra jag skulle klara av det!
Håll tummarna för mig!

Kommer med en ny header snart. Ska bara komma på hur jag vill att den ska se ut. Har ni några tips kanske?


pyssla ihop lite grejer


  • Min väska pyntade jag till med lite pärlor.
  • Mina 3 halsband, 3st 60kr, gjorde jag ett hårsmycke av. Mycket pillergöra men ett roligt sätt att få tiden att rulla på. :)
Före:


Resultatet:


Före:


Resultatet:

new purchase


Köpte lite smått och gått när jag var på Gotland. Som vanligt satt jag som fastklistrad vid varenda smyckes-stånd.

Mobilbilder, medeltidsveckan på Gotland


Omborg på Båten, kursen mot Gotland.


Vilken Pärla.






Medeltidsveckan, Gotland


Veckan har verckligen varit minnesvärd. Har älskat varje minut där nere. Det har varit som att vara i ett annat årshundrade, so fucking unbeliviable. Dock saknat min Jonathan massor!
Längtar tillbaka och jag säger bara det, jag ska (men många !) dit nästa år!

Bilderna säger nog en hel del.


Den här gammla vikingabåten är den absolut finaste båt jag någonsin sett. Blev helt förälskad och kände mig så hemma när jag klev ombord!
"Det såg ut som om du skulle säga förväll till något du levt med i hela ditt liv" Sa både mamma och pappa medans de skratta, när jag skulle kliva av båten. Haha




Hatar när inget går som jag vill

Det gick Inge vidare att ladda upp alla bilder.. Sorry. Ville ladda upp alla på samma inlägg men det verkar som sagt inte vilja fungera.. Så ni får vänta på alla dessa bilder. Den som väntar på något gott väntat aldrig för länge, inte sant? ;)


Då provar jag att göra ett mobil inlägg. ...

Då provar jag att göra ett mobil inlägg. Dock kan jag nog inte göra det med bilder varje dag eftersom det är ganska så dyrt att skicka mms. Blogg.se får faktiskt fixa sig en app nu till iphone. Finns ju för alla olika blogg sidor utom blogg.se :( är det inte flera som vill detta? Jag blir ledsen i ögat iaf.. Haha. Så.. Om detta fungerar kommer det lite bilder från idag :) ha det så bra sålänge!


I´m in love with feathers


Något som verkligen har fallit mig i smaken är är den nya trenden med fjädrar i håret. Är helt tagen av fjädrar just nu.


One more week


Då ska man snart åka iväg en vecka igen då. Denna gång tillsammans med mina föräldrar. Båten går imorgon runt 08:00 tiden så det blir att kliva upp ur sängen riktigt tidigt imorgon. Men det är okej för jag ser fram emot att åka. Vi åker ju nämligen nu när det är medeltidsvecka i Visby på Gotland. Har alltid velat vara där när det är medeltidsveckan och inte tala om alla dessa underbara smycken som kommer att finnas.
Mamma, som sydde mycket förut och är duktig, har sytt oss en varsin medeltidsklänning. Hur fin som helst! Jag, mamma och min syster kommer att ha en varsin i samma stuk. Pappa blev utan eftersom han vägra sätta på sig en sådan slags kjol som män använde förr.. ;)
Jag kommer inte att ha något internet men jag ska försöka uppdatera något via telefonen iallafall

-Ingen som vet någon bra app till Iphon4 som man kan skriva enkla inlägg och använda bilder?
??


today's song




who wouldn't want to have beautiful hair?


Puuh vad äckligt mätt jag är just nu. Mamma hade ju bakat min favorit tårta, haha satan! Jag som inte ska äta så myckt sånt skit ;(. Blir ändringar nu efter semestern! Då har pappa lovat att verkligen slita med mig, i kragen om det så behövs, till gymmet även om jag vägrar. haha.

Var en sväng till arboga för att släppa av felicia, + att pappa fick sällskap i bilen hem. Sprang in på Öb och hitta då detta. Hår-inpackningar sen någon annan slags inpackning. Dock står det på franska och tyska så förstår inte riktigt vad det står. Andvändas efter eller före tvättat hår?
Någon som kan översätta kanske? "Nach der haarwäsche ins handtuchtockene haar einmassieren & durchkämmen. Nicht ausspülen!"


Inpackning: 12kr st
Gliss kur: 39kr

Good morning sunshine


Har precis snyggat till mig lite och väntar nu på att pappa ska komma och hämta mig. Vi ska till farmor och fira min syster som fyller år på måndag. Hon blir 17... hm. 17 ?!?!?!
Måste hem och byta om till något finare.
Blir smörgåstårta och fika hos farmor. Jag som inte ens är hungrig.. Man får försöka stoppa i sig lite iaf, visa lite artighet ;)


Have you guys missed me? Yeees!


Idag kom mamma, pappa och lillsyrran hem ifrån Turkiet! dom verkar haft det förjävla bra asså. Men mamma sa det att, "vi sakna dig och det var väldigt tomt utan dig". Ahhww mamsii♥

Blev som en liten julafton när jag kom innan för dörren hemma. Kramar och sen några pressenter!
Fick 2 parfymer av min syster. Christina aguilera och Dolce&Gabbana. Sen ett armband med mitt namn inristat, den lilla pistolen till mitt Tomas saaboo armband och en t-shirt (blev klänning för mig) som var riktigt snygg! Visar er en bild av trycket på tröjan.


Paltkoma


Gjorde i ordning köttfärsås & makaroner nyss. Blev himla gott som vanligt ;) haha. Så nu har jag paltkoma och orkar knappt resa mig ifrån soffan.
Det första jag gjorde idag när jag vakna var faktiskt att plugga lite teori prov inför körkortet. Har nyss börjat som sakt men det känns helt okej och går ganska så bra faktiskt. Bättre än förväntat.
Sen cyklade jag ner till stan och hämtade ut ett paket som jag fått, parfymen. Muums vad gott den luktar!


Damn I'm happy


Har precis lagt körkorts-pluggandet åt sidan. Satan vad jag är trött på ljudet av knappen "fel svar".. hahaha. Ja, jag vet.. man kan stänga av ljudet på datorn.. Men då hör jag inte det bättre ljudet av "rätt svar". :D

Har varit ute med cykeln till alla möjliga ställen för att lämna ut CV. Lät riktigt bra på ett av ställerna, så jag hoppas så sjukt på att få samtal där i från. Skulle vara en dröm som går i uppfyllelse ju! Damn I'm happy.

Naajje, nu blev jag jätte trött..

lovely lovely


Fynda ett par riktigt fräna brillor för 15 kr på halsta möbeloutlet, hahaha! Gillar dom starkt.
Och inte snacka om priset? 15 kr, värt det!

Min dag har annars varit ganska så flängig, asså.. Har varit lite här och där.
Först åkte jag till Västerås tillsammans med Tanne och en kompis till han. Där vi då flängde runt på olika affärer, bilen gick nästan sönder också.. Tog en hamburgare på max innan vi åkte hem igen.
Då var det bara att sätta mig på cykeln och åka hem till lilla Tigen (katten) för att ge han ny mat och nytt vatten. Därefter tog jag cykeln till stan och tänkte köpa mig min älsklingsparfym som är slut. Den fanns inte på stan så fick fortsätta cykla till nästa ställe som var Biginn (ligger kanske 1,2 km från stan). Där fanns den inte heller. Så då cykla jag till Tanne igen och beställde parfymen på nätet, haha.

Priserna är bra på Lyko.se.
285kr för 30ml. Då är frakt och moms inräknad.


RSS 2.0