Mellan-dags-rea


Fick några slantar i julklapp så att jag kunde handla mig lite nytt till garderoben. Lagom till mellandagsren som startat nu. Men jag tycker inte alls att det är så mycket rea som det brukar vara. Det är bara vissa butiker som verkligen har utförsäljning, andra bara något enstaka.

« Hittade iallafall en hel del behövande kläder.. »



Shorta
, Carlings
Båda BH:arna, Cubus
Stickad tröja, Monki
Trosor, GinaTricot
Träningslinne, HM
T-shirt, GinaTrocot
Vitt linne, HM
Huvtröja, Carlings



Videoklipp


Har inget annar för mig så tittar på lite awesome videoklipp.




God jul allesammans! :D

Så fort det går! Nu är det julafton igen och jag sitter som många år tidigare hos farmor och har precis ätit julmat. Är riktigt mätt nu!
Jag älskar julafton. Det är så mysigt att träffa hela släkten tillsammans. Synd bara att snön är helt borta, utan snö känns det inte riktigt som jul.. :(

Strax ska vi dela ut julklappar här! Efter det blir det Kalle anka, som tradition, och sedan ska vi vidare till nästa ställe och fira jul, min farbror och faster! Där blir det julklappsspel och bara en massa mys!
Förhoppningsvis träffar jag min Jonathan sedan också! :)

Såhär såg klänningen ut btw! Riktigt fin tycker jag! :)


Another day completed

Dagen började med ett möte på Arbetsförmedligen som pågick ca en timme. Sen har jag inte gjort något speciellt idag!


Lagat två olika soppor idag, ängamat och potatis & purjolökssoppa, båda blev lyckade! Så nu är man mätt och belåten.


Nu ska jag bara chilla framför tv tills det är sovdags. Ska upp tidigt imorgon och träffa Helena på psykiatrin. :)


En vintervärld

Ute med mor min på jobb idag igen! Blev att klä sig rejält, som ni kanske ser! Vilken enorm vintervärld vi kom till.. Så mysigt!
Mamma är ju van, men jag blev som barn igen när jag kom hit. Såå kul snö kan vara haha :D (om man inte fryser), och det behövde jag inte göra heller, då jag var klädd i dubbla flis byxor + termos, ulltröja, fliströja och dubbla jackor haha, yes i know.. Jag fryser lätt!

Hade soppa och smörgås med oss också. Men det absolut bästa var fyrhjulingen! :D


Jul- och nyårsklänning!

Beställde en klänning ifrån Nelly.com som kom idag på posten. Hade tänkt att ha den på julafton och även nyår! Valde den vita modellen. Men exakt hur den ser ut får ni se på jul ;)

Den har tydligen fått ganska så negativa omdömen men jag gilla den och den satt som smäck på mig, vilket då är huvudsaken! 300kr betalade jag för den och nu under jul är frakten fri på hemsidan, så passa på!


Körkort!!


Äntligen, äntligen, äntligen!!

Uppkörning hade jag på morgonen 08:15. Nervösare än förra gången kände jag mig och det ändra jag hade i tankarna var, "jag måste bara vara lugn och fokusera", ... och vola så fick jag körkort.
Fick samma lärare som förra gången vilket kändes bra på ett sätt. Klart man är lite förbannad på han som kuggade en första gången, men man blir inte lika nervös med samma lärare, och man gör då ett bättre resultat.

Jag är överlycklig nu asså! Tisdagen den 13 december 2011 fick mitt körkort, på Lucia och allt! :D

Jag vill tacka mina lärare som har stått ut med mig! :D

new purchase


Favorit byxorna i garderoben just nu. Dom är ifrån Gina Tricot och modell- kristen. Jag älskar verkligen den modellen och dom är otroligt bekväma också!
599:-


for sale


Min klänning ifrån SwedenRock är nu till salu. Ni kan buda på den eller köpa nu, via denna adress : www.tradera.com. Otroligt snyggt tryck på magen och är helt oanvänd. Lappen är dock borttagen.



Julbakning


Såhär inpå jul måste man ju julbaka lite, så när mor och far slutade jobbet så åkte vi och handla ingredienser till lite julsnask. Jag tog plats vid bordet och bakade lussebullar, syster-min snodde micron och gjorde pepparkakskola, och när mina bullar var i ugnen ställde jag mig vid spisen och bakade chokladkola.
Jag är otroligt nöjd med mina bullar. Kan ärligt säga att det var första gången jag gjorde egen lussedeg och dom blev perfekta! Så jag är nöjd som fifaan :D


2011-12-08


Har varit en förjävlig helg + vecka. Har ni någonsin känt att livsglädjen absolut bara flugit sin väg? Ungefär så har jag känt mig iallafall, och det är den absolut värsta känslan någonsin.. Det är först idag jag känner mig något gladare och känner orken till att göra saker igen.
Tog mig i kragen och gick iväg till gymmet idag. Konditionsträning idag och det var kämpigt, men behövdes. Efter det tog jag ett litet mellanmål medans jag gjorde några smycken. Har nämligen fått några beställningar.

Tänkte också att jag än en gång skulle sälja ett smycke genom www.tradera.com . Men givetvis meddelar jag er här på bloggen när det sker. Annars finns dom fortfarande att köpa på Panduro- Hobbytoget i köping.





Wonderful wednesday


Hade inget speciellt att göra idag så jag hjälpte mamma på jobbet i några timmar. Kallt som fifaan var det, haha! Men väldigt skönt att få vara ute, ganska så fint väder.

Efteråt tog vi en fika på Åsby- blombutik, räksmörgås med pepparrotssås och varm choklad. Riktigt jäkla smaskigt!


today's song





RSS 2.0