Ny butik i Arboga


En riktigt rolig butik i Arboga har Öppnats. Var dit med mor min idag när jag var klar på körksloan.
Dollar $tore, heter affären.
Allt är fruktansvärd billigt. Hittade nämligen en Hissgardin för 70:- !?!! Älskar den stuken på gardin. Lite gammaldags och väldigt snyggt att ha i köket. Men gardinerna brukar ofta ligga på mellan 200 till 250:- st!
Är helnöjd!

V a l d e   e n   s v a r t   f ä r g . :)


Emelies handgjorda smycken





M a i l a   m i g   o m   f r å g o r  o c h   b e s t ä l l n i n g . -  [email protected] - .



--------

time posts, New wall plate


Fick sms av, p a p p a  :

- Vill du ha en pressent?

J a g  :

- Ja tack? :D
... en stund senare,
- Pappa? Vad då för något? :D
... en stund senare,
- Hallu? Ångra du dig? :(

P a p p a  :

- Du får väll komma hem


Jag blir så nyfiken och ber Tanne skjutsa hem mig en snabbis, och vi åker till mig. Och så när jag öppnar dörren står denna tavla där! Fan vad awesome :D



K ö p t   p å   : Dollar $tore , i Arboga som är nyöppnat!


Låtar som får dig att minnas?


Har ni någon låt som får er att tänka tillbaka på någon speciellt tillfälle i livet?

Vad kan jag ha varit... 14-15 år kanske?.. Jag och en av minna bästa kompisar, Ämma, som tyvärr flyttade till kalsborg när vi skulle börja 8:an i grundskolan, var tillsammans på en liten semester, med hennes mor och hennes dåvarande man, till High Chaparrall. Fyfan vad roligt vi hade!

Minns hur vi gick i det "märkliga"-huset tillsammans, kolla på när alla western shower spelade med både teater och hästar. När jag var klädd i limegrön mjukisdress och ämma riktigt rosa.. Haha!! När vi smygdrack sprit på toaletten, Smög in på en krog men blev snabbt utslängda! Fick killar på 10 bast efter oss - Kommer väl ihåg en utav dom, Wiking, som alltid skulle låna ut sin tröja till mig, haha. Blev uppraggade av Norskar och vi fatta inte ett skit av vad de sa, haha! När vi badade och solade, åt snabbmat hela dagarna, sov i tält bredvid ett stall då en häst fick tokspel. Hur leriga och smuttsiga vi var! - vi halka i våra egna flippflopp, den ni haha! Smög omkring på nätterna,  bara var allmänt busiga!

Det är en semester jag sent kommer glömma, riktiga skit ungar var vi! Haha

Denna låt tävlade Camremmen med, "Våran" häst. Och jag ser hela showen framför mig när jag hör låten.
Sakanr dig Ämma♥


new purchase


Mamma är världens snällaste, då jag fick denna snygga knä-långa shorta ifrån HM av henne.
Snygg OCH mysig! Inte ofta jag hittar något som är båda delarna..

(Fryser så enormt nu höst & vinter. Klär mig nästan bara i tråkiga mjukisar då jag kan ha ull-underställ på mig under..)

Iallafall,      
*Ordinarie pris vad 249kr. Nu 75kr, Vilket kap! ;)


Macarons, vilka go'bitar


Har ni smakat dessa små delikatessa kakor?

Efter en seg dag med övningskörning, plugg och.... bara varit alltför trött för att göra någonting annat än det man måste, så tycker jag själv att jag är värd några av dessa godbitar.

Och så får vi inte glömma popcornen!
Sätter iallafall lite färg på tillvaron i det mörka höstvädret.. Oj så poetisk jag lät nu då. :k

Emelies handgjorda smycken


Ännu ett nytt smycke tillverkat för hand.
119:-

Finns att köpa på Panduro, HobbyTorget i köping. Men kan också beställas, då jag bjuder på frakten.



A l l a   m o t i v ,   a v    m i n a   s m y c k e n   k a n   b e s t ä l l a s !

M a i l a  M i g : [email protected]  ,,och markera mailet med fjädersmycket.


-----------

Absolut hemmalagad Pizza


Började jobba 11:00 idag, till 14:00. När jag kom hem fick jag typ städnojja (villket är väll bra antar jag?).. och efter det bakade jag pizza. Mamma plockade kantareller åt mig igår, så stekte i ording det och la på pizzan. Muums med kantarell-pizza!
Andra halvan la jag på kött, eftersom tanne inte äter svamp.

Det blev riktigt smaskigt. Palltkoma, Ajjemen!


Deg:

50 g jäst (½ pkt)
2,5 dl ljummet vatten
1 tsk salt
1 msk olivolja
4 dl vetemjöl (börja med att hälla i hälften i smeten)

Jäsa i ca 1 timme.
Ugnsvärme: 250 grader.
12 min, botten av ugnen.

Fyllning:
Ena halvan:
Tomat puré, Väl stekta kantareller, skivade tomater, skinka, mozzarella, riven ost, pizza krydda.

Andra halvan:

Tomat puré, fläskytterfilé, skinka, mozzarella, ost, pizza krydda.


2011-10-20


Är enormt dålig på uppdatering just nu men har fullt upp med att ta körkort om dagarna sen på kvällarna är jag alldeles för trött för att sätta mig vid datorn. Så det kan bli lite trist här, iallafall en vecka till framöver.

Vill iallafall berätta för er om våran lilla, lilla, lilla kisse som vi fick hem för två dagar sen. Han skulle avlivas då inget hem kunde hittas till honom och det går ju inte! Man kan ju inte avliva en friskt liten sådan här extremt gullig parvel. Så vi plocka med honom hem på direkten! ♥
Tiger var lite sur i början men nu börjar dom faktiskt att gå bra ihop. Slipper "lilla" Tiger vara själv hemma om dagarna ju! Då har han någon att leka med :)


Asså sjukvården..


Jag blir så jäkla arg på sjukvården. Jag fick några skumma prickar i båda armhålorna som har nu nästan, understruket nästan, försvunnit. Det var ca en månad sen jag fick dom och vet ni vad läkaren bestämde sig för att det var? Irriterande hårsäckar..
Sprider sig hårsäckar och blir allt fler och fler fast jag låter bli att raka mig? Undliga hårsäckar jag har i så fall ;)..

Jag sa till dom att jag nog behöver någon slags av antibiotoka, eftersom det "spred sig". Läkaren fråga hur jag tog han om det och jag berätta att jag sprita dagligen för att torka ut "hårsäckarna" och använte tea tree olja som mamma sagt åt mig att använda. Det var bra tyckte läkaren men jag skulle inte använda någon olja, så jag fick ny sprit att sprita med..
Och vad händer? Joo, blir allt fler och fler! Så jag bestämmer mig för att strunta i vad läkarna säger och gjorde på mitt/mammas sätt. Använde mig av tea tree olja, tvätta ofta och dexem som är en salva, finns att köpa på apoteket.
Några dagar senare börja dessa prickar försvinna.

En sak till.
Min syster fick diagnos atopisk eksem när hon var liten. Hon har alltså eksem som är enormt svårt att behandla. Man blir aldrig av med det men man kan som med mycket annat dra ner på det. För några månader sen fick hon extremt mycket exem på hela kroppen och hon helt seriöst klia sönder sig. Hon hade öppna sår på kroppen och grät om nätterna för allt kliade. Var så otroligt jobbigt att se henne så, och inte fan får man hjälp. Kan inte räkna upp hur många gånger vi var med henne till läkaren för att få hjälp, för att få remiss till hudläkaren. Men icke. Hon har desutom en diagnos ADD, som gör att hon har svårt med vissa saker. Ännu ett problem, eftersom hon inte kan lägga schema och läkaren sa att hon måste smörja sig 6-8 gånger dagligen. Jag och mamma sa en 50 gånger att hon inte kan! Men läkaren bara fortsatte prata oss i munnen. Fan var förbannad jag var, hon led ju!!
Ska inte en läkare veta sånt? Vad ADD är för slagt hinder.. Och att läkaren ens kan säga ifrån när hon sitter där utan tröja och har stora sår på heeela kroppen och kan dessutom inte le för då spricker läpparna osv..

Mamma, som är lite häxig av sig ;), gillar ihopkok och naturliga medel, började beställa hem olika badsalter, oljor, salvor m.m. 5000 kr har hon lagt ner på allt.
Hon badade min syster i olika salter och oljor, hårtvätt med ägg, dränkte henne i salvor och vet ni??
Min syster är så otroligt jäkla fin i huden nu!!

Det är många som skiter i att gå till läkare nu för tiden. Dyrt och så har dom oftast inget att komma med.. Inte ens när man ber dom om något.. Det är otroligt synd..

  • Före:


  • Efter:


Jag fällde nästan en tår för henne när hon kom fram och sa: "Känn på min kind, den är alldelens mjuk!"
Det bara lyste om henne! ♥


RSS 2.0