vilka kämpar


Cyklade och handla med pappa och mamma på biginn haha. Bestälde hörlurar till min telefon, de kommer imorgon, sen fick jag ett par söta trosor, och så handlade vi cyklop och grejer, och pappa och mamma köpte pressent till tanne och massa mat =) Så det blev en hel del grejer att släpa på cyklarna. Vilka kämpar vi är! mohah.

Mamma håller på med maten nu, blir nog bara någon macka för mig för är inte alls hungrig. Undra vad jag ska göra resten av dagen då.. hm

Justja, köpte mig en bikini överdel som jag tänke ha i grekland! Sjukt fin färg på den.

Trosorna jag fick

Dagens låt!


Sixx AM- Gilr with golden eyes


You are fucking awesome maan


(Taget ur världens bästa bok, nikki sixx the heroin diaries)

"Day one. Dope free.
I went to the clinic today and got the first dose of methadone.
I'm out of dope so I threw away all my rigs.
Day two. I can't believe it's been two days without junk.
Fucking smack, it just ruins peoples' lives.
At first it seems so sweet, then you wake up next to a monster.
Day three. I haven't had anything for three days now.
This withdrawal is killing me. It's like shock therapy to my guts.
Day four. Last visit to the clinic. My whole body feels like it's cracking into pieces.
Fragile doesn't even come close to describing how I feel.
Day five-- I'm sick as a dog, but this handful of painkillers
and a lotta whiskey's gonna get me through.
Day six-- When I'm left to my own devices I go fucking insane.
I'll never use heroin again.
Day seven-- I can't believe I'm clean!
Day eight-- Everyone says I look better--
Day nine-- The parasites are panicking--
Day ten-- They seem amazed that I'm alive!"



Ni måste alltså läsa boken!

Dagens låt!

Dagens låt va det länge sen jag la upp nu, så här får det blir starship- we built this city


rock on


Nu är mitt rum nystädat! haha det var sjukt snuskigt. Spndelnät med en fet spingel, i ena hörnet av rummet.. Jag är inte så bra på att börja en städning, men när jag väl kommer igång så går det ganska fort!
Annars ska jag väll inte göra något speciellt idag. Har mens verk.. så pallar inte göra så mycket.

Ska nog åka till tannes jobb och hälsa på lite senare iaf :)


Nu är det bara några dagar kvar tills min familj åker till grekland (lesbos). Konstigt nog har jag inte varit så sugen på att åka.. Något som säger att jag ska vara hemma, vet inte vad det är. Mysko.
Kan ju vara att jag är så sjukt rädd för att flyga. Ska dricka mig stupfull så jag deckar på planet. haha
Får hoppas att det blir kul iaf, mamma har visat mig lite hur vi ska bo och hur det ser ut osv, så det gör mig lite lugnare.

Har fan glömt att berätta om mina nya tröjor/klänningar jag fått av mamma. Har precis vikt in dom i garderoben så orkar inte plocka fram dom igen och fota, så jag gör såhär ist!
Dessa: Allt köpt på halens


Rubrik helvete


Idag har jag umgåts lite med Cathrine. Vi träffades 11:20 på stan och skulle gå och träna, men självklart så tänkte vi inte på att de har sommar-öppettider, så det var ju stängt och öppnade inte förens klockan 15:30. Så vi tog en liten promunad ist. Men jag får träna imorgon bitti ist. Då öppnar dom 07:00-10:00 så det blir att gå upp i tid då!
Klockan ca 15:00 så övningssörde jag till kolsva för att släppa av henne hemma :) haha.. säger bara stackars henne ;) Mohaha. Det gick bra iaf, men det blev några motorstopp och lite vimsande på vägen haha..

Jag har precis lagat mat till mig själv, tanne och gugge. Fiskpinnar och mos blev det. Det fick duga :) Så nu är jag mätt och belåten.


Grattis min bästa!<3


På morgonen när jag vaknade åkte jag hem klockan 7 på morgonen för att tanne skulle jobba. Sen ville mamma ha med mig ut och springa så då gjorde vi det i mer än 2 timmar! den du!! Sen efter det så hoppade jag in i duschen och började fixa mig sen åkte jag med Emily till v-ås och handlade pressent till Tanne eftersom han fyller 22 år idag :D<3 Gammal och gaggig du börjar bli, baby ;) haha <3<3

Nu är jag helt jävla slut i benen efter allt gående idag så jag ska bara sätta mig och glo i soffan! haha


Tycker inte om rubriker


Blev nattbad igår kväll med 6 killar och jag haha. Tanne, gugge, biffen, tobbe, johan och örling! Det var hur skönt i vattnet som helst. Vi drog ut på kvällen runt 21:00 när regnade och precis slutat åskat. Det var varmare i vattnet än på land då asså!

Idag har jag bara suttit inne hos tanne och inte gjort så mycket. Han lanar med sina kompisar och jag sitter med min dator lite utanför sådär hah. Men det är nog bäst att hålla sig lite borta ;). Hans föräldrar är bortresta så vi har huset för oss själva.
Är bakis sen i fredags fortfarande. Spydde hela dagen igår och en gång idag efter att jag ätit. Så nu blir det bara att dricka lite yoghurt och fil. Fick i mig lite glass nyss också och det var supergott!

nu ska jag titta på "i en annan del av köping på tv4" :D


Hjälp mig vinna?


Mina designade sko på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på mina skor här!

 

 


Hjälp mig vinna?


Mina designade sko på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på mina skor här!

 

 


1år och 2 månader, Jag älskar dig Jonathan!♥


Du är det bästa och vackraste som gud någonsin skapat! ♥

oväder på sjön är inte roligt..


Blåmärke av vattenskidorna haha, hela låret börjar bli blått!
Sprack upp till oväder idag när vi var ute på vattnet, fan vad rädda vi va (jag, cassi och sofia). Var helt skakis när vi kom tillbaka till kungsör efter en ganska rejäl åktur på vattnet, haha. Vågor stora som hus..


Jag= awesome ;D


Eftersom det är så varmt så är det självklart att man är ute och badar hela dagarna. Igår åkte jag vattenskidor för första gången och jag kom upp och åkte på andra försöket! Faaan vad nöjd jag är asså! ;D hah
Sen efter det åkte jag så galant! Jag är helt fucking awesome hahaha!

Blir nog förmodligen att åka idag oxå, så jävla kul! Men träningsverken efter igår är inte kul asså, har ont på ställen jag aldrig trodde man kunde få träningsverk på haha, så får se om jag ens kommer upp på skidorna idag med denna värk, hah.

Ha en underbar dag! <3


Kom hem i torsdags


Jag har ju varit i skåne med min familj, agnes och cathrine! Det var super kul. Har inte haft tid att lägga upp några bilder, så jag gör det nu! Så får ni se lite vad vi gjorde, hade ju som vanligt inte alltid kameran med mig :/..

agnes och felicia!


Cathrine!


Jag!



Cathrine dansar? haha


Cathrine och mamma!


Grotta

Pappa var ju väldigt snygg om fötterna ;)


Shopping!

Shopping!

Shopping!

Shopping!

Shopping!

hungrig


Sitter och väntar på att Tanne ska sluta så jag kan få mat! Är så jävla hungrig :( Vi ska äta på Greken Tanne och jag, MUMS! Har precis sminkat mig och gjort mig lite fin. Eftersom jag har tråkigt så sminkade jag mig lite anorlunda mot vad jag brukar göra! Det var riktigt skoj och det blev bra oxå! :)
Använde brun och guld ögonskugga! och lite svart för att bli lite mörkare kring ögonen.

Bort med skroten!


Kom precis ifrån tandläkaren och vet ni vad jag har gjort? :D Tagit bort tandstälningen i underkäken! Fan va skönt det är att slippa den. Längtar till den i övre också försvinner!

Idag blir det ut och sola och bada hela dagen med sofia! Ska ringa och höra om fler ska med ut oxå! :) Men innan jag gör något ska jag försöka få i mig lite mat! Är vrål hungrig men det finns ju inget att käka :(
Ska bli spännande att äta första måltiden med icketandstälning i underkäken ;) hahaha


RSS 2.0