I love the crocheted clothing




Kvällens låt


En sjukt bra låt och filmen är grym! Verkligen något för er som älskar rock. Har redan berättat om den förut här i bloggen men det kan aldrig bli för mycket när det gäller denna rulle, hehe.
Ska glo på den nu innan läggdags, tummen upp för det! ...tummen ner för min mag-ont, åt för mycket glass...





En förfrågan om jeansen


En tjej som har frågat var jeansen är ifrån.
Dom är det skönase och snyggaste jeans jag ägt någonsin. Riktiga stuprör som inte alls töjer sig efter en dags användning. Dragkedjor längst smalbenen som gör att det blir riktigt smalt.

Dom är köpta på Ginatricot och modellen kallas "kristen".


I love jewelry


Dessa små darlings blev nya bland alla mina smycken. Är helt förälskad i armandet och fjäder örhängena. Var skapligt desperat efter dom haha. Gick och letade i affären efter dom 3 gånger tills jag frågade om dom fanns kvar. Hade nämligen sett dom på en skyltdocka. Men tyvärr så var dom slut.. men ville ändå ha armbandet och pärlorna till örhängen. När jag skulle betala frågade jag om jag inte kunde på köpa fjädrarna som satt på skyltdockan och kassörskan bara log och sa att det nog gick att ordna. Dom fick hämta mer personal och stege för att få tag i örhängena, och jag fick dom efter lite krångel! haha


time posts


Var på bio tillsammans med Tanne och hans farmor. Vi såg Harry Potter, har ni sett den? Jag tycker den var riktigt bra men det är synd att det är den sista filmen.. Efter filmen skjutsade vi hem hans farmor sen åkte vi och köpte mat på donken. Inte fan orkar man ställa sig och laga mat klockan 21.

”If we don't learn easy lessons, they get harder."


Har precis käkat lite taco lasagne som då jag har lagat. Vet inte hur många gånger tanne sa "Fan vad gott detta var!" Så roligt när man får höra att man gjort något så bra! :D
Men jag erkänner själv att det blev riktigt jävla smaskigt. Har en liten överaskning till tanne sen. En liten efterätt men god glass, winebröd och chips efter det!

Tänkte lägga mig ett tag. Paltkoma haha.



"Find out what you really love to do, and then find a way to make a good living doing it!"


Gick upp klockan 06:30 imorse, tanne skjutsade hem mig och jag gick med pappa till Actic och slet arslet av mig. Fan vad konditionen försvinner fort, på bara någon vecka eller två.. Men det gick bra iallafall!
Hela familjen åt frukost tillsammans. ..det är inte ofta man gör?.. väldigt mysigt var det iallafall. Dom sitter nog på flyget just nu som startar 17:30.

.....
Fick precis ett sms av mamma: "Hej älskling. Sitter på planet nu så det är dags att stänga av telefonen. Saknar dig :( Älskar dig!"
♥ take care mom, dad and little sister ♥


Bilder tagen av: Jörgen Lindberg. (pappa)

"Your dreams are a snapshot of your future"


Har precis fått i mig lite mat. Jag lagade i ordning tortellini gratäng till mig och Tanne idag och den blev riktigt god! Har inte gjort något speciellt idag. Gick hem ca 09:00 imorse och umgicks lite med mamma och pappa eftersom dom åker till Turkiet utan mig imorgon kväll.. :( Men jag valde i och för sig att inte följa med när dom fråga, ska till Gotland den 7 augusti tillsammans med dom iallafall. Sen var jag med dom vid båten i några timmar, tills tanne slutade jobbet.

Dags att ta sig i kragen och börja plugga körkort och gå ut med CV överallt där jag kan tänka mig arbeta. Har redan några ideér som känns skulle kunna vara jobb för mig. Vill dock plugga vidare senare, vet dock inte till vad. Tycker alla jobb har allt för stora krav, man kan vara sjukt duktig på vissa arbetsuppgifter även fast man inte gått den utbildningen som behövs.
Det känns trygt när mamma säger "Ha inte så bråttom, jag vet ännu inte vad jag vill bli när jag blir stor."


En förfrågan om byxdressen


Har fått förfrågan angående byxdressen, vart den finns att köpa och så, så tänkte svara på det.


Den är köpt på NewYorker i Västerås. Den finns säkert på NewYorker på andra ställen med! Finns i färgerna grön och svart. Den är sjukt snygg och sitter som smäck, haha.



Dagens låt



Genom Tanne har jag fått hört denna clown. Man kan ju inget annat än att skratta även fast vissa låtar är sjukt elaka, haha. Han är nog himla rolig att se live!


Bad hair-day


Ser inte riktigt klok ut i huvudet. utväxt på kanske 2 cm, blond och solblekt dessutom.. Köpte iaf en toning med färg, kakao. Tänkte försöka sluta färga håret så mycket och istället börja med toningar. Är trött på att ha slitet hår som aldrig blir långt hur länge jag än spar håret. Mitt mål är att ha hår till midjan så fort det bara går. Hjälpmedel: B-vitaminer, som stärker hår och naglar, toning ist för färgning, ej slarva med hårinpackningar.
Några fler förslag?

Bilder ifrån Rhodos




Såhär såg vårat rum/hotell. Väldigt mysigt!
----------------------



Bad i havet. Vi hade blandning av sten och sand strand. Inga vassa stenar, slipade och runda. Dock blev det väldigt hett för fötterna när solen stekte på! Men en väldigt fin strand och väldigt fint vatten att bada i och att snorkla i!
-------------


Poolen, matställe (där det lyser upp) och Poolbaren. Dricka tills man storknar, heeelt gratis! Niiiice
-------------------




"Matsalen", där all bufeé mat serverades. Fanns allt att välja mellan.. och inte tala om efterrätterna, tårtor och bakelser av alla slag!
---------------------


Utgångar med goda drinkar och showkvällar.
-----------------


All carte middagen var suverään! 4 rätter som bestod utav soppa, sallad, varmrätt och efterätt. Mums
-------------


Lääskiga insekter. Var riktigt modig och höll i en syrsa sista dagen (dom är ju inte direkt små..)! Spingeln skulle jag aldrig röra.. Den hoppa fram!!
--------------

Ett stort Grattis!


Grattis på 23 års dagen min baby!♥

Du är den bästa av de bästa, den sötaste av de sötaste, den vackraste av de vackraste, den snyggaste av de snyggaste, du är den underbaraste av de underbaraste, du är min och jag är bara din, ...Föralltid!!♥


Tillbaka till verkligheten


Då var man tillbaka till verkligheten nu då. Veckan på Rhodos har varit helt underbar. Vi har haft 37-40 grader varmt varje dag, det hat inte funnits ett moln på himlen. Riktigt många minnesvärda händelser var vi med om, god mat, varmt vatten, snorkling, drinkar av alla slag, shower, En jävla massa mys med världens bästa Jonathan!

Bilder kommer senare när jag har tillgång till min dator och inte är så dum att glömma kameran hemma denna gång, som jag gjorde igår när jag skulle ladda upp alla bilder. ;) haha.

Rhodos


Denna dag kommer att bestå utav packning och planering för sen i natt, morgonen till söndag runt 03 så bär det av till Rhodos tillsammans med Tanne och hans föräldrar. Oh så nice!
Kollar in packlistan nu och funderar över om det är något man glömt skriva ner. Detta har jag alltid sånna problem med, vad man ska packa ner och inte. Jag packar alltid ner för mycket så använder jag kanske hälften av grejerna men om jag inte packar ner det så kommer jag ångra det där nere och vilja använda det jag inte skulle använt i vanliga fall haha. Fan vad krånglig man ska vara. Äh några linnen extra gör inte så mycket..?

Nej nu ska jag försöka få liv i Tanne som ligger och snarkar här bredvid mig. Sötnos :)
Ha en bra vecka så ska jag ha detsamma!



Vädret?


Godmorgon.
Gillar inte att vakna upp med dåligt väder. Man blir mycket gladare att vakna upp med solstrålar i ansiktet, och bara för att jag är ledig från jobbet idag så ska sol- och bad vädret försvinna. Det är ju så typiskt.

Riktigt jävla shopping sugen är jag. Fundera på att antingen gå ner en sväng på stan och kolla läget eller väcka tanne och be han följa med. Roligare med sällskap! Då kan man även köpa med sig någon god frulle, för helvete vad hungrig jag börjar bli.

RSS 2.0