Ny köpt


Var till v-ås med Cassandra och emily för några dagar sen. Detta blev då nytt i garderoben :)



Miss you babes!


Saknar er så grymt så jag får fan tårar i ögonen när jag tänker på att vi inte kommer att träffas i skolan mera. Jag förstår varför alla som slutat skolan hela tiden säger "Åh vad jag saknar skolgången", vilket jag för några veckor sen inte fatta vad fan det var för fel på de folket? Hur i helvete kan man sakna skolan?

Men nu förstår jag. :( Trodde aldrig i helvete att jag skulle säga detta men... Jag saaaaknar skolan!


Du är så jävla bäst gumman!♥


Världens bästa klass, Älskar er allihopa!

Fyfan vad vi är bra!


För jag har tagit studenten!
Shiit vilken känsla det var att stå på balkongen men ett tusental anhöriga, eller mer, som stog nedanför med pressenter till alla sina studenter. Orkester nedanför som spela för oss. Åka traktor runt i stan, festa och sjunga på flaket med alla underbara klasskompisar. Kommer sakna er sjukt mycket, men vi måste träffas snart!

Att veta nu att man verkligen har klarat av hela skolgången. Så många gånger man nästan gett upp skolan för det har varit så äckligt jobbigt ibland. Man trode aldrig det skulle ta slut! Men shit, DET ÄR KLART! Wiie :D

Kommer fler bilder på studentfestandet sen.


byee


Nu sticker jag och grillar hos My! :)
Bara kläder som ska på kanske haha.

Ha en trevlig dag!

Massor utav festande


Studentfest i rondellen utanför skolan igår. Var as kul och kom hem sent så jag vaknade för ungefär 2 timmar sedan. Nu väntar jag på att Cathrine ska komma sen är det dags för att börja fixa sig på nytt. För idag är det ännu en studentfest haha.
Dock inte utomhus denna gång som tur är. Var som en isbit när jag kom innanför dörren i natt. Och det tog en bra tag innan man var "upptinad" ;).

Antar att det blir förfest hon My, en i klassen, sen runt 11 sticker vi ner på krogen. (där festen för stutenderna hålls).
Hoppas på en rolig kväll, dock inte allt för sen, är ganska så sléeeten.


RSS 2.0