Fyller 19 år idag!


Gårkvällen/natten var awesome! Blev party med några tjejer från klassen. Förkrök hos Ida och sen vidare ut på krogen. På krogen var alla så hemliga och sedan berättade de att de hade en överaskning till mig. Musiken stängs av efter att klockan blivit 00:00 och sen ropar DJn "En Emelie fyller år idag!" Och sedan satt på en låt som alla dansa till! Blev ganska förvånad faktiskt haha.
Blev kanske lite mycket alkohol dock. Mår inte så bra idag. Och jag ångrar det lika mycket varje gång. Haha att jag inte lär mig..

Idag blir jag 19 år! Kommer inte att fira mig idag p.g.a flytten. Det ser ut som ett hej-kom-och-hjälp-mig hemma så det är inte så kul att bjuda dit folk då. Vi kommer att iprincip fira mig hela veckan så jag behöver inte börja gråta över det haha.










Dags för en uppdatering kanske


Fredag, och jag vet inte alls vad jag ska göra. Har ju som sakt legat sjuk i 2 veckor, är dock på bättringsvägen nu men jag vet inte om jag vågar riskera att bli sjuk igen genom att gå ut ikväll.. Blir en hemmakväll tillsammans med Tanne istället så får vi se vart klackarna leder mig imorgon.

Då är det 2 dagar kvar till min födelsedag nu också. Pengar? som betyder ny tattuering! Hoppas på att få tid redan nästa vecka.
Motivet får ni dock se då, vill inte visa något i förtid


See you later guys!

Emelie, new pictures



20110220


Har beställt mig en riktigt cool tubklänning. 349kr, men blir ca 420 kr med frakt.
Från swedenrock-shop.

I Love you baby


1 år och 9 månader, tiden bara far iväg. Men det gör inget, älskar dig fortfarande så enormt mycket!!
jonathan ♥ Emelie

Den söta texten tanne skrev till mig en morgon. Så vill man alltid vakna ♥

Haha, denna video gjorde jag till tanne för något år sedan. Söt jag är va?

20110216


Jag har inte kollar på filmen ännu, fick annat att göra. Ska nog kolla på den ikväll :)

Ny färgat hår har jag nu också, blev så jä*la nöjd med färgen! Nu hoppas vi bara på att färgen får sitta i mer än bara 3 duschar.. mm, så bra fastnar det i mitt hår. Det suger.
(Har en jätte finne under näsan, så vill helst inte visa ansiktet)

Godmorgon


Börjar känna mig en aning bättre förutom att min mensvärk seriöst tar kål på mig. Vaknade ganska så tidigt idag, segt som fan.. Vill sova mera men jag kan inte. Ska nog strax gå och handla lite mjölk och toalettpapper.. Tycker inte om att läga ut pengarna på sånt, men det måste man juh göra! :( Om vi inte ska vara lite fräcka och hämta hemmifrån.. hm.. ;) haha nejdå.

Laddar ner en film som sägs ska vara bra, Due date. Kan berätta sen när jag kollat på den hur jag tycker den var :).

Dagens låt


Här är en av mina favorit låtar just nu. Tycker den är så otroligt fin!♥
Love it!


Mmm Mmm Mmm Mmm..♥

Världens bästa syster?


Måste bara visa en söt logg jag fick av min syster, sötnos! ♥
Älskar dig, gumman!♥

Se upp för sjuklingen


Har legat sjuk i några dagar.. Gick till skolan en stund igår och gjorde en viktig redovisning sen var det bara att pallra sig hemmåt igen. Kan nog ha åkt på någon liten influensa. Har spytt och grejer, nu har jag bara lite feber kvar.
Ska strax handla lite, hungrig :(. Ska köpa mig en hårfärg också för nu har håret blekts igen. Irriterad jag blir när färgen inte kan fastna..

Väntar på att pappa ska höra av sig och komma förbi och plocka upp mig :)


Alla ♥ dag


Blev lite mys med min mor och far, mamma fick en jätte mysig tårta av pappa :)♥
Mot kvälningen blev det såklart mys med Tanne framför några bra serier. Vi gjorde i ordning mat och åt like gott♥ Av honom fick jag en vårmekudde som verkigen behövs! Så skönt att värma den och lägga under en filt om man fryser, eller om man har mens verk! Den är även skit bra mot mina ben.
Tanne fick en ask cokladhjärtan och en mysig nalle av mig :)


Nattens låt blire nurå


Steel dragon- we all die young
(Från filmen "Rock star")

20110213


Har precis kollat klart på "rock star" som gick på 5an. Sjukt bra film det är asså. Jag har nog sett den 5 gånger och den är lika bra varje gång, så denna film rekomenderar jag verkligen om ni inte sett den! Har säkert redan tjatat om den förut, men den är så bra så kan lika gärna tjata lite till :D

Gör inget speciellt annars. Rensar datorn på bilder och avinstallerar skit som gör datorn seg som inihelvete, vilket gör mig fan galen haha.


Jobbig torsdag


Då har man varit så duktig och tränat 3 gånger denna vecka! Blir nog ett träningspass imorgon igen efter plugget.

Idag på morgonen i skolan hade vi matte prov.. Dock gick det faktiskt ganska bra än väntat haha. Skönt att ha det gjort nu. Nu är det bara den hemska projektredovisningen kvar på måndag och den ser jag verkligen inte fram emot. Har varit en ganska så jobbig dag idag annars faktiskt. Det är skönt att denna dag är över, skönt att få lägga sig och sova strax :).

NattiNatti

P.s. Det är något fel, så jag kan ej lägga upp bild.


Precis gjort klart psykologi pluggandet. Känns ännu en gång skönt att få något färdigt.
Sitter i Tannes lägenhet och lyssnar på musik. Ska nog strax gå och lägga mig för börjar bli trött nu efter allt pluggande. Pallar bara inte ligga efter något mer nu, usch.


Gary Moore död



Rubrik


Kom hem från jobbet klockan 15:00 och nu håller jag på med läxa. Braavo emelie!
Ska ta mig en pause från skiten och kolla lite på family guy :)

Älskade fredag


Efter skolan knallade jag upp till gymmet igen! Träffade Emily och Ph och vi körde gärnet. Efter det blev det upp på stan och träffa mamma för att hämta ut min medicin.

Nu sitter jag i Tannes lägenhet och har precis fått i mig lite käk. Har köpt gott till kvällen, det är jag väll värld? :)
Btw, jag har köpt mig en ny töjjnings smycke, handgjort. Har dock inte hunnit fota den, får bli en annan dag för pallar inte riktigt nu.

Plugget skjuter vi fan upp till imorgon för nu är jag alldelens för trött. Haha

träna träna träna


Hårdträning igår + idag tillsammans med Emily. Nu jävlar ska här bli fit till sommaren haha.

Var hos läkaren igår, fick medicin för bindvävsinfektion? tror jag det va, och ska kolla om besvären försvinner. Gör dom den så kanske jag inte har en ledsjukdom, så håll tummarna.. Efter det så shoppade jag lite och hittade t-shirts.

Idag efter träningen drog jag och syrran till västerås och handla lite igen (shop beroende?). Båda hade kvar pressentkort sen i julas så :) Hittade lite smått iaf. Bilden på trosorna och ringarna är tagna från skit mobilen så dom är inte så skarpa.
Har så inihelvete ont i mina ben just nu så ska lägga mig. Natti guys! ♥


Sushi


Kom precis hem efter en hur trevlig kväll som helst hemma hos emily och Kaz. Jag, cassandra, emily, isa och martin lagade i ordning sushi! Jag har smakat det en gång förut och då gillade jag det verkligen inte, men nu när man gjorde i ordning själv så blev det mycket godare. Men ändå inte jätte gott ;). Haha. Jag har väldigt svårt för sjögräset som man har runt, smaken är skum..
Vi fyllde dom med räkor, kräftor, lax, gurka, majonäs, avokado och det var mycket godare än den jag åt på resturangen.

Helgen kan dra åt helvete föresten.
Gjorde prov idag i skolan och det gick suväränt ;). Men nu är jag trött.

Seeyah Pöss

RSS 2.0