Tisdag


Hemma från jobbet och har hunnit duchad och är klar för sängen. Är sjukt trött nu asså! Förkylningen börjar bli värre känner jag nu också.. Ligger hemma hos tanne och myser. Han är såå himla söt asså haha, när han är så sjuk så ser han så ynklig ut och han är ju så sjuktsjuktsjukt söt och underbar på alla sätt bara! haha :D♥

Fick hem mitt linne idag som Tanne köpte till mig btw!♥ Sitter as bra och är sjukt nöjd med det! :D Ska beställa fler får kandee nu när jag får pengar fan.
Världens vackraste


-


Ja då var det måndag igen.
Tanne har åkt på en rejäl förkylning och är svullen i hela ansiktet, han är så söt!
Själv börjar det krypa på här också, snorig och dann. Inte roligt. Spelar ju ingen roll hur mycket kläder man sätter på sig, man kommer inte undan för det ändå.

Helgen då. Blev en liten myshelg.
I fredags-lördag var jag som sakt med Cathrine. Tyvärr fick jag sjukt ont i kroppen(ledbesvären), så blev väll inte så lyckad kväll då jag iprincip fick gå och lägga mig efter idol.
På lördagen efter öppethus så åkte jag upp till tanne. På kvällen åkte vi upp till en av hans polare och chilla lite. Myste med hans otroligt söta kissar och drack vin.
Söndagen låg vi bara inne efter som vi inte känner oss så pigga och på kvällen gick vi på bio, HarryPotter.


Ny bh


Har köpt mig en ny bh!
99kr på Lindex, så jävla värt.

Fikamys


Fika med familjen :)

öppethus


Öppet hus gick bra! När jag kom hem klockan 13:00 var jag duktig och började med läxa och har hållit på tills nu! Nu är jag ganska så slut i huvudet så ska nog sluta. Är nästan klar iaf.
Har en knöl i magen vilket jag absolut hatar..
Sov oroligt inatt också och vaknade 1000 gånger, så är trött! Kan ju vara därför jag har oro i magen.

Nu ska jag åka med mamma till affären♥
Sen blir det lite gott fika med mamma och pappa♥

Your tattoos!


Jag vill se era tatueringar gott folk!
Kommentera detta inlägg och ge mig en bild på era gaddningar. Eran blogg blir länkad på era bilder :)


ååh


Sjukt irriterad jag blir.. skulle ju lägga upp dagens låt, men icke. Youtube fungerar fortfarande inte?. När man ska lägga upp en video så ska man väll trycka på bläddra och kopiera den texten? Eller är jag helt ute och cyklar nu?. När jag gör de, så är den bara som en kort liten länk och det fungerar inte. Är det fler som ha detta problem eller är det som vanligt bara jag som har sån sjukt otur?

Nu ska jag slänga mig i duschen :)


Fredag


Helluu fuckers!
Fredag nu då, fett skönt. Det jobbiga är att vi har öppethus imorgon i skolan så det blir ännu en skoldag ;). Idag blir det en riktigt trevlig kväll med min bästa Cathrine!
Vi ska spela wii och äta god mat! Fast först och främst måste jag plugga lite.. suck.

Tanne va nyss här, älskar dig baby!!♥
Fick ett linne av han som jag velat haft jätte länge från kandee, och nu fick jag det av honom :D Guuh så glad jag är! Kan dagen bli mycket bättre?

Idol


Någon som såg idol igår?
Asså jag fattar inte hur Jay kan vara så sjukt fucking bra! Han har inte gjort något dåligt sen han kom till idol. Och så sjunger han Madonnans låt och gör den såå mycket bättre än originalet?! Det är helt insane!

Tyvärr så funkar youtube inte just nu, så kan inte lägga upp videon. Men kolla länken.
http://www.youtube.com/watch?v=6_DZH8kE_jU




Ny tröja


Fick en jätte fin och skön polotröja av mamma! Behövs verkligen nu så mycket som jag fryser hela tiden. Den är köpt på HM för 199kr och finns i dessa färger! Jag fick den i svart! :)

Begravning..


Begravningen var jätte fin.
Jag älskar dig mormor..♥ Stor saknad. Puss

"jag kan höra viskningarna genom vinden, se skiftningarna i lågornas sken
känna hur luften omsluter mig
känna att du finns här och ser mig
och plötsligt känner jag att du vakar över mig
lycklig, förstående och stolt

... en ömhet, en glädje en trygghet
"

Armband/halsband


Köpte lite små belocker och gjorde mig ett armband! Man kan även använda det som halsband eftersom det är så pass långt. Men jag tycker den är snyggast som armband.


Jag älskar dig!!


Ett år och 6 månader med min underbara jonathan!♥
Jag älskar dig över allt annat, älskling!


Christian the lion


Jag blir så sjukt lycklig av att se denna film. Och jag vill ha ett lejon!
Så sjukt mysig film! Måste ses!

God mat med familjen


Ska äta god mat med familjen nu! Är vrål hungrig så det kommer sitta fint!
Har ingen bra dag idag för övrigt.. Är väldigt nedstämd och deprimerad. Men såna dagar kan man ju ha "/
Ska träffa tanne sen och mysa och kanske köpa något gott till kvällen. Det behövs när man har såna här dagar. Vet inte vad som gör att jag mår som jag gör heller. Men man ska alltid tänka "det går över", för det gör det faktist.

Ny vinterjacka


Tack mamma, du är en ängel och är guld värd!♥

Fars dag


Grattis på farsdag, pappa :)♥

självkänsla


"En människa kan aldirg någonsin vara tillfreds utan sitt eget gillande."

wiie


Nya kläder!♥
Det ända jag inte hitta var en vinterjacka.. som behövs väl nu haha så det suger. Får kika lite till, annars får jag använda min från förra året. Den är bara inte så varm :(.

Älskar allt!!!

feber


Har inte uppdaterad för har haft feber och ingen ork till någonting alls. Missade tyvärr den sista utbildningsdagen på jobbet i onsdags pga den jävla febern..
Men nu är jag frisk igen iaf. Och ska snart till tanne och bara mysa, köpa lite donken och godis kanske. Blir en lugn helg i helgen så jag inte åker på feber igen. Har verkligen inte tid med det.

Just nu har vi lite främande av mammas systrar. Snart kommer prästen och dom ska planera inför begravningen på fredag.. Många ledsna miner, det gör en själv väldigt deppig och ledsen.
Saknar min mormor..♥ 

Ny mjukisdress


Fick en ny mjukisdress av mamma idag :)
Den är jätte skön och så bra att den är i svart! Sjukt mysig. Nu ska jag äta sen göra tanne sällskap till träningen!

Minnes stund


Kom precis hem från en jätte fin minnes stund för mormor och åke..♥ Saknaden är så stor. Man kan inte acceptera och förstå, det är så svårt.
Men det var jätte fint..♥


Bjuden på middag


Blev bjuden på släckt middag idag hemma hos älsklingen. Det var super mysigt. God mat och fick gosa med en liten bäbis som var så underbart liten och söt!
Ska lägga mig nu, har aldrig haft en sån här mensverk förr. Helt sjukt
Natti :)

Töjningarna har kommit


Mina töjningar till örat har kommit! Var hem och hämta dom idag. Efter dushen satt jag i den som var 3mm och det gjorde så jävla ont haha! Men är det inte såhär man säger: "ska man vara fin får man lida pin"?

Ej hemma


Kommer inte att vara hemma idag. Är med tanne och sen 15.30 ska jag jobba! :)

Mysig kväll


Alldelens strax ska min familj och jag gå till Farmor och äta smörgåstårta för hennes sambo fyller år! Har inte ätit något idag så det ska verkligen sitta hur fint som helst! :)
Efter det så blir det förmodligen bio med Tanne och Gugge. Men bara om de hinner hem efter jobbet! Vi ska se saw i 3D.. Någon som har sett den?
Jag hatar sånna filmer egentligen, tycker inte ens alla andra saw är bra haha. Men det kan faktist vara ganska så häftigt att se en splatt-rulle i 3D inte sant? ;)

Ska iaf gå och handla marabou vinter till bion! Fan vad jag har saknat denna. Vit choklad är mumma!

Your tattoos


Emmas gaddningar!
http://emmasc.blogg.se/


Your tattoos


Amandas gaddningar!
http://soere.blogg.se/

Tiger


Leker lite med lilla älskligen :)
Han ligger nedanför mig och pratar och skäller få felicia för att hon nyser hah

Devil


På Lördag ska jag spöka ut mig till en djävul! Så köpte mig domhär hornen.. fast egentligen så behöver jag inga djävulshorn ju... hm.. haha ;)
Får se om jag hittar något mer, men det fanns inte mycket att välja mellan. Fundera på att dra en sväng till v-ås och glo lite.

Älskar att spöka ut mig, det är så sjukt roligt! haha
Bilden är redigerad! (haha nehe?) haha


Ska hjälpa syrran att fästa dreads snart. Efter det drar jag upp en snabbis på stan, ska kolla på vinter jacka och köpa något lite scarry att ha på mig på lördag, då det är halloweenparty på hantis!
Måste sminka mig lite nu, hörs sen :)

Fan vad jag ångrar att jag blev blond igen. Saknar denna färg på håret. Så jäävla snyggt.

Klockan är kvä..ller


Slutade jobbet klockan 19.00 och det gick bra! Visst är det svårt i börjar men jag kommer nog snart in i detta :D Det var iaf roligt! Nästa jobbtillfälle (utbildning) är nu på fredag. Så nu får jag sätta mig och läsa igen!

Väntar på Tanne just nu, han är och tränar! Sen ska jag hem till honom♥
Kvällens outfit:
*Min nya shorta, love it!
*linne (klippt till själv)
*Varma sköna tights



Första jobb dagen


15:30 idag är mitt första arbetspass på Mcdonalds. Lite nervös får man väll vara? Men det ska bli riktigt skoj faktist! :) Bara synd att mamma och pappa jobbar idag, och jag måste gå ner dit.. haha Fett långt, sen regnar det också ;o hah. Menmen, sånt man får tåla ibland!

Just nu ligger jag bara i min säng med tända ljus och lyssnar på musik :) Ska väll äta något snart också.


Shorta


Har köpt mig en ny shorta! Om det är något jag tycker är riktigt snyggt så är det shortor. Så jag hittade denna på hm, för 199kr! Supersnygg till leggins och Jeans!


Ny kategori


Som ni ser så har jag tagit bort en kategori och lagt dit en ny. "For sale" kategorin som fanns är borttagen men när något jag äger kommer att säljas så läggs det upp på tradera och ni kan buda om saken som säljs. Länken kommer jag självklart att lägga upp här på bloggen.

Den här nya kategorin, har ni läsare chansen att visa upp era tatueringar! Ni komenterar och jag får/tar en bild (från er blogg kanske) annars skickar ni bara bild till mig! sen skriver jag självklart upp eran blogg, om ni har någon. :)
Kan väll vara kul att visa upp sina gaddningar?

dagens låt


Dagens låt får bli en låt från Avantasia's nya album!
Ska ju se dom live i stockholm 5/12, ska bli så jävla nice.
Har hört att det är en av de bästa artisterna live!

Avantasia- Stargazers


teckning


God morgon.. eller god eftermiddag eller vad jag ska säga. Sitter hemma ensam och har svin tråkigt. Så jag tog fram papper och penna och skulle testa mig själv om jag fortfarande kunde rita! När jag var mindre älskade jag att rita och jag kan säga själv att jag var väldigt duktig. Sen nu med åren så åkte alla mina pennor/målarpenslar osv ner i källaren, men varför vet jag faktist inte för jag tycker fortfarande det är jätte roligt..

Ritade iaf denna! Och blev ganska nöjd eftersom det här är första gången på as länge jag ritar.
Gud vad kul det var att hålla i pennan igen!


Kom precis ut ur duschen efter en sjukt jobbig träning idag haha. Jag och cassi var helt slut. Nu ska jag klä på mig lite kläder sen ska jag och cassi upp till Lisa och kanske glo en film eller nått sådant mysigt =)
Kom precis på att jag faktist inte ätit någonting idag förutom ett egg.. Hm borde nog äta något innan jag drar upp dit.. Man ska äta något efter träning, annars förtvinar musklerna och blir till fett ist, så kom ihåg det! max en timme efter träning.

Måste läsa "läxan" som jag fick efter jag varit på introduktionen. Man ska kunna det, så får börja läsa nu!


Och eftersom jag inte har några batterin till kameran så har jag inte kunnat tagit nya bilder tyvärr ;/ Men jag ska försöka fixa batterin till imorgon! Få bli en bild på ett av världens finaste djur, Snöleopard!


Träna


Dags för hård träning nu då efter en veckas uppehåll.. !

Mitt hjärta, mitt allt


Det finns ingen som dig! Du är mitt allt och jag älskar dig över hela mitt hjärta!♥
Du är det vackraste som någonsin skapats!


Vill aldrig förlora dig, älskling!

Töja örat


Som ni nog redan förstår så har jag planer på att töja örat. Har länge bara velat om jag ska göra det eller inte, men nu har jag bestämt mig! Har ett smycke hemma som bara ligger, så vafan.
Tänkte förklara lite hur du gör, för det är inte bara att töja, som vissa tror. Känner många som det har gått fel för och hela öronsnibben har spruckigt.

Bra att tänka på: Töj alltid din piercing när du är varm, exempelvis efter duschen/badet. Använd alltid någon form av lotion, exempelvis vaselin eller helosan salva. Töj din piercing från "båda hållen" så att hålet inte blir skevt och ha inte för bråttom! En piercing som töjs för snabbt riskerar att bli sårig och infekterad, och risken för ärrbildning ökar givetvis om du trycker på för fort!

RSS 2.0