Inte en bra dag


Idag är det inte en bra dag. För mycket i tankarna. Ska bli så jävla skönt att jobba och få tänka på annat ett tag! Jag börjar klockan 17:00 och jobbar till 20:00.
Innan jag kom hit (till tanne), så var jag hemma och städa. Har även hunnit ut och kollat lite på mellandagsrean och hittade ett par tjocka leggins och Christina Aguilera's Parfym. Bara själva flaskan i samma stolek kostade mer än denna lilla låda!
129kr på Lindex (Rea)

God Jul!


God jul!
Känns som det nyss varit jul. Tider går för fort nu asså, inte roligt längre.
Firade jul tillsammans med familjen och släckten på pappas sida. :) Blev först hem till farmor och öppna julklappar och efter det hem till min faster och farbror, där vi träffade släckt för första gången på ungefär 8 år! Hur kul som helst :) Blev julklapps spel och träffa lilla söta savannah för första gången! Se själva.
Mot kvällningen kom Tanne över och hälsade på sen gick vi vidare till hans farmor så jag fick hälsa alla där en Godjul!



Detta vann jag på julklapps spelet!

Onsdag


Imorse åkte jag till jobbet, var julfika och julklappsutdelning med alla jobbkamrater. Det hade blivit något fel med mitt inlogg så nu är det fixat! Bara hoppas på lite tider nu! :)

Gick hem till tanne efter det, en bra bit att gå! Och jag lovar.. var så fruktansvärt kallt att jag tappa andan flera gånger och hade istappar i håret! ...Säkert näsan också.. hahah! Hatar kyla.

Just nu sitter jag och väntar på att Sofia ska komma hit. Länge sen jag träffa henne♥. Vi ska prata lite och baka pepparkakor.

Fika


Träffa Emily och tog en fika runt klockan 15:00. Var riktigt gott! Blev en lax sallad med fetaost. NomNom. Efter det åkte jag med mamma till skultuna för att köpa skidor. Nej inte till mig, har aldrig stått på några...
Men det skulle vara kul att prova någon gång.

Ska snart till Tanne och mysa lite med honom :) Sköönt att det är lov nu!

Jag blir så ledsen på att mcdonald's inte svarar. Visst har inte ringt, men har inte tillgång till telefon på så sett heller. Skulle vilja ha så jag kan börja plocka tider. Nu när man faktist är ledig. Får fortsätta tjata.


Ingen dansuppvisning?


Skolavslutning idag då! Och för er alla som blev besvikna över att det inte blev någon dans uppvisning så ska jag berätta varför. När vi skulle fixa så att låten vi skulle dansa till var beredd att köra igång när det var våran tur, så fastnade cd i cd-spelaren och man kunde varken pausa-, byta-, eller välja låtar. Vi fick inte ens ut cd. Så ja, det blev tyvärr ingen dansuppvisning vilket var sjukt tråkigt. Alla var så taggade.

Nu är det fan bara ett halvår kvar, sen tar jag studenten.. Det känns så konstingt. Nu när jag tänker efter så vill jag inte bli stor och sluta skolan. :( Men tydligen är det så livet går ut på...trååååkigt

Hahaha.... Fortfarande ganska rolig faktist.

Önskelista?


Har ni någon speciell önskelista i år? Jag brukar ha det men i år är det mest småsaker jag önskar mig. Vi brukar ha en tradition med att fira jul med farmor och det ska vi ha i år med, men vi ska fira med henne på dagen och dela ut julklappar då. Sen mot kvällen ska vi till mina gudföräldrar och fira jul med dom genom julklappsspel och mat. När jag varit där och ätit och så, träffar jag min älskade pojkvän och ska avsluta julafton tillsammans med honom med en massa mys!♥

Börjar faktist känna julstämmningen nu :)


1år och 7månader med den bästa!


Blev en skit rolig kväll igår! Slutade inte festa förens typ 6 imorse så är ganska sliten nu. Vaknade för kanske 2 timmar sen och då åkte jag och baby för att köpa lite gott till kvällen. Godis, nötter och min älskade chokladtomte!

Jag och Tanne har idag vari tillsammans i 1år och 7underbara månader. Jag älskar dig Jonathan!♥

Freeedag


Häärligt med fredag! Har redan slutat. Har tränat på dansen som ska visas upp på tisdag på avslutningen. Haha, börjar bli nervöst men det ska bli så sjukt kul!
Sitter hemma nu med cathrine och taggar inför ikväll. Suger bara att det är så långt kvar!
Grattis Josefine 18år och My 19år!

Blir som sakt party ikväll. Käka med en hel del flickor och sedan vidare ut på krogen, kommer bli awesome!


Julklappar


Kom hem från skolan för en lite stund sedan och har precis gjort klart en uppgift och skickat in den! Fan vad bra det känns att inte ligga efter i något. Visserligen ska jag läsa klart en bok denna vecka och göra två prov, så det är fortfarande massor att göra. Det tar fan aldrig slut..

Hur går det för er med julklappar? Jag tycker det är så himla svårt att komma på något till pojkvännen och pappa. Alltså till killar. Vad kan man köpa? haha. Till tjejer finns det massor, men killar är det fan riktigt svårt att komma på något! Eller är det bara jag med riktigt dålig fantasi? ;)
Har iaf några klappar klara nu, men fattas forfarande en del.

Julfika


Sitter och dricker glögg med hela familjen♥ Ligger stora saffransbullar och struvor på bordet också, samtidigt som vi spelar yatzy. Hur mysigt som helst :) Inte ofta man gör något med hela familjen samlad såhär.
Snart ska jag till tanne också, vilken mysig kväll detta blir!

Jag och felicia hade sjukt roligt idag ;) haha.
Och sen ville min kära pappa också vara med på bild ;) haha!


Hej på er guys!
Jag ligger just nu i solariet hemma. Sjukt skönt är det. Känner att man behöver lite färg fast det är vinter. När det är så vitt ute blir man ju ännu blekare. Så nu ska jag få lite färg på mig iaf :)
Annars idag har jag varit i plugget och efter det blev det att glo lite på stan med Cathrine.

*Håller tummarna stenhårt för min Tanne som ska söka nytt jobb!*


Nattinatti


Nu ska jag och tanne lägga oss och glo på en dokumentär om krig. Kan bli spännande. Gillar dokumentärer, man känner mer inlevelse eftersom det faktist utspelar sig i verklighet.
Ett plus är också den lilla godispåsen som ligger bredvid.

Lördag


Hello fuckers!
Fan Jay vann idol! Emelie är lycklig haha. Brukar aldrig rösta men igår gjorde fan jag och tanne det, på Jay då, bara för att! Haha.
När jag kom hem i morse så umgicks jag med mor och far. Pappa den stakarn har fått feber så gjorde honom en tjänst genom att städa hela huset! Både damsuga, moppa och damma. Eftersom dom skulle få gäster sen (fråga inte varför han tar dit gäster när han nästan har 40graders feber) hah.
12:45 blev det jobb och jobbade fram till 16:00. Kul att få jobba igen! Tanne hämtade mig och nu är jag med honom :) Är super trött så ska bli skönt att bara glo någon film senare.
Hörs sen guys.

Den här låter gör juh Jay bättre än orginalet. Helt klart.

asså va fan


Idag borde jag inte blogga för mår fan skit.

Hatar såna här dagar.. Sitter hemma och bara gråter. Ibland undrar jag om det är något fel på mig psykiskt. Har ingen ork till något fast jag egentligen vill göra allt och lite till. Något riktigt roligt.. Men vet ni.. jag orkar inte. Tyck att jag är tråkig, tyck att jag är dum i huvudet för att jag stannar inne. Men tro mig, jag vill verkligen. Det är bara något i mig som absolut inte mår bra.
Är detta stress? Ångest? Depression?
Det är jobbigt när alla tjatar på mig.. Jag försöker faktist. Men snälla tvinga mig inte till något.

Får hoppas att jag mår bättre till kvällningen.
Förlåt för allt gnäll men tack för att ni lyssnade.♥

Avantasia i stockholm 5 december


Det var helt fucking awsome igår!
Precis som det är sakt, Avantasia är så inihelvete bra live!

Sen var det helt underbart att vara på en sån här bra konsert tillsammans med min Älskling!♥

Avantasia


Idag händer det! Klockan 16:00 ska vi dra till stockholm och se avantasia! Ska bli så jävla awesome!

Ozzy Osbourne Impersonator


Shiit såg en as cool sak på amaricas got talent!
Haha, ni måste fan se detta! Haha fan vad grym!
En person som imiterar ozzy osbourne och till och med Sharon blir förvånad :D

lördag


Är fortfarande lite risig och ska vara inne så mycket som möjligt. Får se vad som händer idag annars. Jag och tanne ska över till en polare och kanske ta några glas, men om de ska ut så följer jag nog inte med utan drar hem! Eftersom konserten är imorgon så vill jag iaf må hyvsatt bra!
Fan vad kul det ska bli!

Laddar ner en film som jag ska kolla på snart. "Rockstar", hur bra film som helst!
Såg den med tanne för ett tag sen, och nu fick jag upp den i tankarna och bara måste se den!

Får bli en liten mysig bild på Tiger

En bra början på dagen


Nej shiit?! Jag som inte trodde att detta kunde bli värre så åker jag på mensen i natt också.. Så nu har jag sån jävla mensverk, så jag kallsvettas, + jätte förkylning, som jag snart blir tokig utav. Otur javisst.. När jag får mensvärk så kan jag knappt stå upp. Skulle inte p-piller få bort mensvärken? Det är iaf vad jag har hört!

Men lite glad blev jag när jag upptävkte att tanne-sötnosen har skrivit ett medelande till mig på telefonen! :D♥
En bra start på dagen, tack älskling för att du finns!!♥

Torsdag morgon


Nyss vaknat. Tanne ligger och sover som en stock forfarande!
Idag snorar jag, som jag vet inte vad.. sjukt irriterande det har varit i natt. Går ju inte att sova när man är täppt i näsan.  Snyter fan ut flera liter per gång haha (too much information).

Idag är det studiedag, skönt! Nu ska jag vila upp mig för jag måste bli frisk till hegen!
Avantasia i stockholm på söndag fan :D
Såg igår att det bara är typ 2 låtar från deras nya cd de ska spela(dom bra från den cd'n) annars är det bara gamla, alla awesome låtarna, de ska köra :D Hoppas det blir roligt!

Nu ska jag försöka få liv i Tanne så jag får lite frukost snart. haha



Dagens låt


Då kör vi en dagens låt!
Ligger framför tv med en chokladtomte bredvid! Fan vad många det är som är emot/inte tycker om chokladtomtar. Själv älskar jag det :D Tycker cokladen är grymt god! Sen är det lite roligare att äta eftersom dom är i så söta former.
Firehouse- love of a life time

Your tattoo


Tannes gaddningar!
Vill du också få dina gaddningar uppvisade?, komentera detta inlägg och få din gaddning uppvisad + länk till eventuell bloggadress!

RSS 2.0