Som vanligt..


Som vanligt glömmer jag bort att blogga på kvällarna. klanske också berodde på att jag sov hos tanne igår och då umgås jag såklart med honom! Blev ingen bio igår för att tanne skulle på kurs idag tidigt imorse. Så vi kör bio nu ikväll ist! Vi ska åka nu så har lite bråttom :D

"Flickan från ovan" har vi bestämt oss för att se ikväll =)









Tisdag morgon


Då sitter jag hemma och har inte ett skit att göra. Jag hatar när jag börjar jobba klockan 13:00 för då sitter jag såhär och bara väntar. Sjukt drygt.
Ska till familjepedagogerna idag klockan 16:00 så får inte gå hela dagen på jobbet idag heller. Det är ju inte så bra egentligen, att man bli borta såhär. Men det finns ju inget att göra åt!

Sen ska nog jag och min älskling gå på bio ikväll♥
Vilken bio det blir har vi inte bestämmt än, men det ska bli sjukt mysigt. Hoppas vi kommer iväg bara! Ska försöka skriva något inlägg sen och berätta vilken bio det blev osv :)
Ha en bra dag!

.


Jobbar idag men kom precis hem. Har lunch i 3 timmar till! Ska tillbaka till 16:00 men jag mår inte så bra så kanske blir hemma. Har ätit nu och ska lägga mig ett tag så får vi se.
Känner mig så orolig över något.. Jätte jobbigt!

Ska nog ta mig i kragen och färga håret idag också! Det börjar se lite blekt ut haha


En låt jag hörde på radion idag som jag blev helt förälskad i!
Nu är det egentligen ulgy kid joe som har gjort den men jag hittade ett klipp på youtube då guns n roses sjunger och spelar. Sjuukt bra!

Guns 'N roses- cats in the cradle

Utflykt med älskling och mamma imorse =)


Jag, Tanne och mamma åkte till ett naturreservat som ligger i örebro där der kryllar av ormar! Och ormar är ju så jäkla häftiga! Förra året var vi oxå där, det var då min och tannes första utflykt tillsammans så vi tyckte båda det skulle vara sjukt mysigt att åka dit nu i år igen tillsammans =). Tog med oss lite fika oxå :) Visar några bra bilder!







Jag Älskar dig Tanne, du är finast i världen!

Grattis Sofia!

Grattis till sofia som fyller 18 år idag! :D♥

äckligt!


Igår när jag kom hem från gymmer tänkte jag ta ett bad. Men då höll mamma på att tappa upp badvatten så det var ju bara att vänta! Efter ett tag ropar hon förskräckt, "Emelie? Kom och kolla!" Så jag går till badrummet där hon är och hon står och kollar ner ibadkaret. jag går dit och blir helt chockad när jag ser vattnet.. Den är svart :s Det låg som ett svart sot i hela botten på badkaret. Äckligt!
Mamma ringde någon och berätta vad som hade hänt och han hon pratade blev lika förskräck :P haha. Vi använder vatten hela tiden, så det kan inte ha varit att vi inte använt vatten på länge (då det brukar kunna bli lite grummligt).
Vet inte vad det var. Haha..



nya trosor



Jag älskar dig ♥


Idag har jag och Tanne 11 underbara månader tillsammans! ♥
Jag älskar dig över hela mitt hjärta, baby♥


.


Nu har jag nyss fått god mat i magen! Fint kött och potatisgratäng, nomnom! Nu ska jag smälta maten lite sen åka till tanne. Köper nog med mig en ben&jerrys på vägen som jag kan smaska på ikväll, hah.

Har beställt 2 par nya trosor oxå! As snygga! Man måste ju vara fin under (;


du kommer alltid finnas kvar


Du var min mormors kille men för mig var du min riktiga morfar.
Jag älskar dig och du kommer alltid finnas kvar.

Vila i frid morfar..♥
Jag saknar dig redan..

ÄNTLIGEN! Nu är det klart :D





Då är swedenrock biljetten betald och klar! :D Yeey äntligen!





Min jacka har kommit..


Nu har min jacka äntligen kommit men tror ni inte den är för stor då?... Suck asså. I och för sig så fanns det bara stolek 38 och det viste jag att det skulle vara stort, men att stolekarna var minde så därför trodde vi att den skulle passa, men det gjorde den ej. Det är tur att jag har en mamma som är grym på att sy! Hon ska fixa den så snart hon har tid, och göra den mindre! :D Yeeey!


"♥ på min jacka!"

Mina andra piercingar





Justja!


Har glömt att berätta att jag tagit nytt hål i naveln! :D
Jag gick in till Tomas(han som piercar och tatuerar), och frågade om det var möjligt att man kunde fixa min navel. Som ni vet var den helt förstörd. Kroppen hade stötit bort smycket så fick ett stort fult ärr. Men det gick att ordna så jag piercade nytt, och fick 100 kr rabatt för att det hade blivit så! :D



Ja, Tomas är riktigt skicklig!


helt slut efter praktiken


Hej hopp!
Har haft fullt upp med praktik och grejer så har varit helt slut när jag kommit hem. Idag är jag iaf ledig :) Hur skönt som helst. Vakande nyss, och jag är hos tanne men han är på jobbet och slutar 11:45 så han kommer väll hem runt 12:00 :). Då blir det dusch och grejer sen får vi se vad som händer sen :)

Jag och baby♥

Jag älskar dig!


Vinn sexleksak

 


Var med och tävla ni också!
http://leahstankar.blogg.se/



PartyParty


Sitter hemma hos emily just nu!
Kollar på tv och försöker dricka den första cidern för att få bort baksmällan! Blev fullt ös igår.
Vi väntar på att cassi ska komma och då börjar vi fixa oss! Sen får vi se vad som händer, om det blir krogen eller hemmafest. Någonting ska det bli iaf ;) haha.

Jaja, PössPöss =)

Shoppat lite!



Genomskinlig tröja, lindex rea 139 kr


Hög kjol, HM 99kr


Svart & vit lite genomskinliga linnen, HM 49.50kr styck


Plånbok, 198kr

Tack baby, stort hjärta på dig! ♥


Fick en sen 18:års pressent av älskling förra veckan!♥
Älskar dig!!!


Röd dag= ledig "tummen upp!"


Då är det fredag och jag är ledig från helvetet =)
Vaknade av att tanne for upp ur sängen och skulle till jobbet. Han skjusade då hem mig och nu sitter jag hemma och har precis fått i mig lite frulle.
Så fort mamma är klar med städningen ska vi iväg och köpa hårfärg.


Svårt att sova


Jag hoppas ni har några tips till mig nu, för detta börjar bli sjukt irriterande.

-Jag har inte sovit en hel natt på flera veckor nu. Antingen ligger jag och vänder och vrider på mig en hel natt, eller så vaknar jag alltid minst 3 gånger per natt och om jag väl får sova ett tag drömmer jag mardrömmar så att jag vaknar och känner mig skit skraj. Jag provade ett par natur sömnpiller som man köper reseptfritt på apoteket i natt, men jag vaknade iaf och bara låg och vände och vred på mig.

Asså det är sjukt jobbigt nu när det har gått en längre tid för jag är helt slut om dagarna och orkar inte göra något alls. Skolan blir skit jobbig och om jag har plugg som måste göras så är jag så trött att jag inte orkar, men ändå kan jag inte sova.


Har ni läsare något tips till att man kan sova bättre om nätterna?


Sjukt awesome helg- förra helgen


Jag har haft fullt upp hela veckan med skola och skit! Så har helt enkelt inte haft tid att blogga.

Men måste berätta lite om förra helgen! Jag och Tanne åkte till östhammar med Emily. I uppsala mötte vi även upp Ph som kom från stockholm! Så han hängde oxå på till östhammar!
Första kvällen var vi hos Joel, skönaste kille ever haha :P. Där söp vi till tills jag knappt kom hem till emily. haha. Dag nummer 2 blev det party hos emily och sen ut på bowlan"?"(krog), där vi härjade. När jag kom hem till emily där ifrån tog jag en macka och sen deckade på stört.
På söndagen blev de att försöka piggna till ordentligt eftersom vi hade 3h resa framför oss. Beställde pizza och moffade, sen tog vi första bussen 16:48, andra bussen i uppsala till enköping. I enköping fick vi vänta på tåg i ca 45 min, så jag och Tanne knäppte en varsin cider och öl. Sen blev allt så mycket roligare helt plötsligt. Haha.

Vi kom hem ca 20:30 och så fanns det mat sen gick vi och la oss, myspys


RSS 2.0