dagens outfit/pyssel


Snart slutar Tanne, och då ska jag med han hem och glo idol! Har fan missat nästan alla avsnitt.. Haft för mycket att göra!
Dagens outfit då!
Ett par stickade svarta leggins,
Ett linne som jag klippt till själv (har varit en t-shirt)
Boots, dom nya.

Glasögon- ej sminkad så satt på mig glasögon haha


Tryck HÄR för att kolla in allt annat jag pysslat ihop!

Kom med förslag!


Kom med förslag nu bloggläsare!
Vad vill ni att jag ska skriva om?
Det kan va från mat-sex! Vad som helst.

Skulle vara kul att få förslag om vad man kan skriva om. Och som man håller, och skriver om varje dag!
Borde ju finnas något som ni skulle vilja läsa om ;)
Kom med förslag nu!

Slut på batteri


Jag tycker att det är ganska tråkigt när man skriver något inlägg utan att lägga upp bilder! Och min kamera har inga batterin kvar och jag har inte hunnit köpt nya så därför har jag inte haft någon så stor lust att blogga. Men kan ju berätta lite vad som har hänt denna vecka?
Jag har börjat praktiken nu! Helt okej. Trivs med alla som jobbar där, så det är nog därför det är okej! Annars vet ni ju att detta inte är det jag vill jobba med. Men eftersom man har lärare som tvingar ut en och sen hotar med att få ig annars, så vad ska man göra? Och skiter i skolverket gör dom oxå?? Hmmmm ;)? Aja!

Är ledig idag, Tordsag! Och imorgon och hela helgen oxå så det är skönt som fan!
Idag får vi pengar oxå, då blir det kanske lite shoping :D Men mycket blir det inte eftersom jag ska betala tillbaka ganska mycket pengar till tanne... Haha

Nu ska jag fortsätta äta min fil :) Puss

Mobilblogg, nya skor!


Mot gymmet!


Då är det dags för träning igen! Cassi svarar inte på sms och Cathrine har inte sitt kort med sig, så antar att jag får träna själv vilket är ganska så tråkigt :(.. Men nu är det dags att börja med träningen ordentligt och göra den mins 2 gånger i veckan! Så nu kör vi, Byee :)

Spexfoto


Haha hade spexfoto i skolan idag ;)! Lagom snygga vi var! hah
Eftersom vi går omvårdnads programet så ska vi, som på bilderna, se ut att vara sjuka.. riktigt sjuka ;)
Cathrine och jag!♥

Tandställningen är väck!


Ni förstår inte hur skönt det är att bli av med en vass, metall sak man haft på tänderna i 3 fucking år! Är helt överlycklig :D hah Äntligen!
Tandställningen borta.
Operation klar.
Nu är allt äntligen över :D

Mot gymmet!


Sitter och kollar på svampbob fyrkant med cathrine, haha! Han är ju så söt!
Ska snart få fart på fläsket och gå till gymmet :)

igår,18 sep♥


♥I år och 4 månader men den underbaraste!!!!!♥
Du är mitt allt och jag älskar dig högs av allt på denna jord!

Söndag


Var en otroligt trevlig kväll igår! Blev mat hos Emily och kaz, sen stack vi till Phille som har flyttat tillbaka till stan och det blev party där. Riktigt trevligt! Men jag och tanne va ganska trötta så vi gick hem ganska tidigt och mös ist! :)

Röstade ju idag för första gången. Och jag tycker fan det va riktigt jävla krångligt. Eller så äre väll jag som har iQ som en banan? hah
Just nu sitter jag hemma hos Gugge och glor på datorn. Ska snart till Emily och glo en film, så det ska bli mysigt :)

!


Sitter hemma hos Emily och kaz idag igen! :) Emily och jag håller på att laga mat åt oss alla! Det ska bli så jävla gott. Snart ska vi ta en återställare mot baksmällan.
Sen blir det party idag igen :D

Ha en bra kväll!

cowboy boots (y)


Kom precis ut ur duschen! Håller på att fixa mig eftersom jag snart ska till Emily och kaz :) Sen senare klockan 19:00 ska jag följa med på en tjejkväll! Tack som fan Emily för att jag får följa med :)♥

Har fått mig ett par boots av mamma! Dom är skit snygga när dom står på golvet, men kan inte bestämma om dom är snygga på fötterna.. hmm

Hejhopp


Då är Torsdagen slut nu oxå. Haft skolfoto i skolan idag och efter skolan så var jag upp till lasarettet och röntga lungorna. Det gick bra och allt såg bra ut. Ingår i utredningen jag gör nu om mina leder, fråga mig inte varför för förstod inte vad de menade, men vafan, bara att göra som de vill haha.

Är ju blond nu btw. Eller blond och blond haha.. Äh, lite gult men ser helt okej ut. Men har redan ångrat mig för håret bara ramlar av..


Få dig ett gott skratt!


Hahahahahahahahaha jag dör..


yoga


Kom nyss hem. Har varit och solat, och börjar få tillbaka färgen igen! (y) Nu ska jag sätta på mig träningskläder sen knalla till yogan men mamma. Det är första dagen idag och ska bli riktigt skönt att börja! Hoppas att lära mig kontrollera stessen och mest av allt, bli av med värken i lederna!
Ska bli riktigt skönt hoppas jag. 18:30 börjar det! Sen efter det drar jag hem till tanne och förhoppningsvis färgar håret igen! haha, inte kul att se ut som pippi långstrump i håret :D haha

nya underkläder


Måste visa mina nya, så sexiga underkläder som jag har fått av tanne! Me like

Från hm, bh 149kr och trosa med kjol 78kr

blåbärspaj!


Datorn krångla, så kunde inte lägga upp förra inlägget förens nu! Men såhär blev min paj :D♥

lördag


Har blivit sjuk :( Jätte förkyld, och för någon dag sen hade jag så jävla ont i kroppen. Låg på spikmatta och värmematta hela dagen och levde på värktabletter. Det har inte varit några roliga dagar. Har inte haft ork till något alls, inte ens att sitta vid datorn.
men nu börjar jag bli lite bättre! :) Har precis plockat upp lite i mitt rum och tänkte ställa mig och laga en blåbärspaj nu :D♥ Fan vad gott! Sen till mat blir det kräftor! NomNom!!

Jag har börjat blivit ganska kär i shortor. Så tänte visa något som jag tycker är väldigt snyggt till shortor, det är en svart hör kjol över! Se bilden. Snyggt!

RSS 2.0