Fredag


F*n vad skönt med fredag. Ligger hemma hos tanne och kollar på tv med en liten godispåse bredvid. Myspys. Min fredag har annars bestått utav, chill skoldag, träning, lagat tacos med mami&dadi.

Har också blivit mörkhårig igen! Lät håret vila ett bra tag och kände att jag saknade det mörkröda, och så blev det så haha. Men jag är riktigt nöjd med färgen. Har tyvärr inte tagit någon ny bild ännu. Får bli sen :)

Nu ska jag fortsätta mysa framför tv, det som suger är att det just nu inte är något bra på tv..


Your tattoos


Ni har väll inte glömt bort att jag lägger upp era tatueringar om så önskas + länk till era blggar.
Kolla era taueringar här.

Jag har nu kommit på ett motiv jag ska göra. Vill inte visa än, men en ledtråd är vad jag ville bli när jag var liten hah ;) Kommer nog att göra den efter den 27feb då jag fyller 19 år.

Dagens låt


Dagens låt får bli:

White lion- Love don't come easy

Töja örat


Såhär ser min töjning ut i örat nu! Jag är ganska noga och försiktig när jag töjer så det tog ca 3 månader för mig att få upp till 6mm som jag har nu. Kommer nog inte heller töja något större, tycker nästan att detta räcker än så länge iaf.
Och eftersom jag nu har 6mm så tänkte jag sälja mina töjsmycken, 3mm, 4mm och 5mm. 100kr för alla 3. Så är du sugen så är det bara att höra av dig.

Tips om du vill töja örat:

Byt/töj smycke när du står i dushen för då är örat varmt och det mjuknar. Gör även inte alls lika ont att trycka igenom smycket.


Sjuuuk dag asså


Denna dag har varit den värsta på länge alltså..
Börjar med att berätta från början då.
Imorse vaknade jag utav att jag hade migrän, mensvärk och jätte ont i mina ben. (ledbesvären) Så jag tar tablett och lägger mig. Missar dock 2 lektioner, men för att tabletten för migrän ska värka måste man sova en stund. Iaf, när jag kommer till skolan skulle vi ha 2 lektioner och på sista skulle vi gå 13:10 för att hinna med tåg som gick 13:30. Vi glömde bort, och 13:20 kollade vi på klockan. Var bara att springa som galningar och som tur hann vi med tåget. I v-ås sen ska vi hitta rätt buss och hur lätt var det då? Vi står och väntar på bussen men det känns som vi står på fel sida. Sen längre bort ser jag våran buss som står och ska precis köra. Jag börjar springa som en tok och vi hinner som tur med den också hah. När vi väl kommer till lassaretet så får vi vänta en timma på att få komma in.

När vi ska åka hem så står det att tåget är försenat till 18:14 ist för 18:09 som den egentligen skulle komma. När vi kommer upp ca 12 över så har tågjäveln gått... hmm suck. Får kasta biljetten och vänta en timme extra. Lagom surt och jag var så inihelvete förbannad.

Nu är jag äntligen hemma. Ska lägga mig och kolla på shanghai knights.
Godnatt!


1år och 8 månader


1år och 8 månader tillsammans med dig, älskling♥
Vad skulle jag vara utan dig?
Love you!

Lördag


Lördag, och jag har för ett tag sen kommit hem från ett 6 timmars jobbpass. Är ganska slut i kroppen och det ska verkligen bli jätte skönt att sova. Men det var roligt! Är hemma hos tanne, kollar på tv - men ska snart hoppa i säng. Skulle sitta fint med en godispåse..

*Igår blev det några öl + bowling. Men åkte hem redan klockan 00:00. Var jätte trött redan när vi började och hade ingen lust att partaya så. :)


Slash

Tisdag kväll


Tanne kommer strax och hämtar mig. Ska hem till han och mysa då, har ju sovmorgon till 13:10 imorgon!
Har nyss ätit lite, och innan det tränat + duch. Blev en riktig hårdträning. Kanske lite för hårt.. blev yr och jätte skakig i kroppen. Pappa tror det var vätskebrist, så måste försöka dricka mera på träningspassen. Men jag tycker det är ganska svårt att dricka när jag tränar faktist.. Dricker hellre efter träningen. Men får försöka bli bättre på det! :)

Imorgon kör yogan igång igen! Nu är det en lite kurs jag och mamma ska gå på. Både yoga men även teori. Ska bli kul att lära sig så man kan göra några övningar hemma! (och även lära ut)
Jag säger bara det, är du stressad eller känner din utmattad på allt, så börja med yoga!
Dagen efter skiner jag i skolan har vänner sakt. Orkar göra såå mycket mer. Så det är verkligen susen! Promies :)


Tisdag


Vilken bra start, eller.. Jo beror på hur man tänker. Hade bara första lektionen idag sen slutade jag skolan. Hade tänkt tagit en sovmorgon men gick till skolan iallafall, och så har vi bara en lektion där vi kollar på film och får sluta tidigare haha. Onödig dag enligt mig. Men var väll bra endå att jag fick dit och så jävla skönt att få gå hem den tiden som blev.

Är jag efterbliven eller? Håller på att bli tokig haha. Har ju som sakt köpt mig en liten mp3 som jag ska ha till träning. Vilket gör att jag gärna vill ha musik på den, självklart.. haha. Men finns det inga bra program längre? Måste man hålla på att ladda ner ett helt album för att ha en låt därifrån? Eller hålla på med massa länkar, att klitra in här och där? Asså sorry, men jag fattar nada. (har fått några tips)

Hjälp mig om ni har fler tips? :)

Min outfit på nyår, :) Älskar skinntightsen!

Lördag


Då var det lördag igen. Nu går det absolut för fort. Skolan börjar igen på tisdag och jag känner mig inte alls redo för det, tyvärr..
Vad har jag hunnit med idag då? Jo, Tog en promenad med mor och far och sa hej till våran nya båt för fösta gången. Då blir man "sjöman" i sommar då ;) haha. Sjukt härligt att ha båt. När Tanne slutade jobbet åkte jag med honom och Thimmy till västerås. Dom skulle kolla på ny tv. Själv hittade jag en mini-mp3 till träningen. Liten och väldigt praktisk eftersom man enkelt kan sätta fast den i byxor, tröja mm.."?". 35mm lång, 25mm bred, 2GB. Finns 4GB men då också ett högre pris. (Finns i svart)
Tänkte göra mig redo ordentligt nu, för nästa vecka ska vi köra igång på allvar!
Musiken gör en stor del i träningen

BTW!!.. Vet ni några bra hemsida/program"?" som man kan ladda ner musik?

Köpt på NetonNet, 199kr

Mjukisdress


Världens gulligaste mamma♥
Denna mysdress har mamma sytt till mig! Den blev klar igår och jag provade den för första gången idag. Hur mysig som helst! En sån nu kan kosta upp till 2000kr.. för en mjukisdress.."?".
Hon är redan på g att sy upp en till min syster och till sig själv!


Dagens låt


Tycker denna låt är så grym.
Man rycker med, haha ;)

Eric Clapton- Cocaine









Nyår, GOTT NYTT ÅR


Nyår firades hemma hos jigs i år igen! Var hur trevligt som helst. Eftersom jag inte hade kamera med själv så fick jag leta lite bilder. Men detta såg väll trevligt ut?

Shopping


Detta är då en del av grejerna jag gjorde av med pengar på! hah, värt vart enda öre!

Färga ögonfransarna


Förra veckan provade jag och Cassandra att färga ögonfransarna! Det var, asså verkligen, jätte svårt haha. Vi gjorde som det stod och blandade färg, la fuktiga bomullsservetter under ögonen och sen applicera på med den där lilla stickan man fick med. Men asså vafan, det är ju skit svårt att göra så att färg fastnar på ögonfransarna med en pinne? Tänk själv att sätta på maskara med en pinne. Så vi kom på att prova göra det med en maskara pensel nästa gång.
Resultatet blev inte så stor skillnad alls, men det var nog p.g.a att det var väldigt svårt att applicera färgen. Men är ganska nöjd iaf :)

Vi använde:

Men jag kan ju tala om resultatet nästa gång, då vi testar med en maskara pensel.
Kanske är det någon av er som provat och vet något tips? Man är ju ganska så rädd att få färg under ögonen :D

ojsan-hoppsan


Hej guys!
Haha, ja ni vet ju hur jag är. Ibland uppdaterar jag hela tiden och ibland försvinner jag bara. Orkar helt enkelt inte sitta vid datorn timmar ur, timmar in. Har lite shopping som jag ska visa er. Så fort jag får tag i kamera"sadden". Sen lite bilder från nyår, outfit.

Åkte på vinter-äckel-sjukan efter nyår, jag och tanne. Eller det var flera på festen som blev sjuka. Vi har legat och spytt i 2-3 dagar, feber osv. Inte kunnat fått i oss ett skit. Mår fortfarande jätte dåligt. Är hos tanne och har varit här sen nyår eftersom jag blev sjuk (mamma och pappa ville inte ha hem mig) hahah. Men det gör inget, trivs hos min baby♥

Nu ska jag mysa lite framför tv och försöka få i mig en skorpa :)

*Bliden är tagen på julafton*

RSS 2.0