Promenix


Dags för en promenix med Emily! Här kan man ju inte sitta och slöa hela dagen
Hare gött sålänge.


Nyköpt


Fick presentkort av pappa och mamma på NewYorker i påstpresent!
Köpte mig dessa då Shortsen är så sjukt snygga!


Min nya tatuering


Då var tatueringen gjord nu då!  Fan vad bra den blev asså, är så sjukt jävla nöjd! Var en kille ifrån Estland som gjorde den på mig! Mamma kunde knappt slita blicken ifrån den och pappa blev avunsjuka, bitter och ville inte snacka med mig haha! (han blev lika dan med min förra oxå) Dock är den inte klar än, ska färglägga på onsdagen den 4 maj Snacka om smärta då asså.. Då man är sårig och öm på hela armen så ska man börja gadda igen haha!
Ska man vara fin får man lida pin

Mitt lilla skogsväsen♥

Sommar party


Grillning hos Rakki i sommarsolen med ett glas vin i handen i lördags! Det är fan inte fel asså Dagen efter blev det fortsättning hos Jigs!
Här kommer lite bilder från de kvällarna, haha blev dock inte mycket! Kul som fan hade vi iallafall
!


Dagens låt



Ny tatuering på G


Nämen! Har ju glömt att tala om att jag ska tatuera mig igen på måndag klockan 16:00! Underarmen blir det denna gång, NiceNice! Den blir ganska stor och kommer täcka "smalarmens" undersida. Men jag vill inte berätta motivet ännu, roligare när ni får se och den är klar! Tycker inte ni också det? haha.


Glass i stora lass!


Jag är så trött nu på dagarna så måste vila lite då och då. Har gjort lite läxa och det tog kål på mig haha. Somnade till en halv timme och nu är jag pigg igen! Dags för nästa läxa då.. Eller sen.. väntar liite. Ska nämligen äta kulglass med mamma i solen nu, mycket mycket mysigare.


Nya vårskor


Mina söta nya vårskor som jag fick av mamma och pappa! Jag har aldrig gillat skor med blommor.. Men dom här lyste det Emelie om! Sen var priset "måste bara ha", 49kr! Helt klart värt! haha


Dangens låt


Dagens låt! Fan vad jag tänker på sommaren när jag hör denna! Lyssnade på den mycket förra sommaren.
Def Leppard - Animal.

Grodor leker "knullar" haha


Var på ett ställe i v-ås med mamma, pappa och felicia där dom märkt ut som ett litet natur reservat i en park för att runt denna åratid så leker grodorna! Jag som älskar grodor blev ju helt till mig haha. Tog med kameran och fick en del coola bilder trots att det var svårt att komma nära dom!Se hur många det är asså! Det lät som motorcyklar i hela dammen haha!


En gåva från en bra vän


Har varit och flängt omkring med mamma i åsby och halstahammar. När vi kom hem bestämde vi oss för att baka  Vi ska smaka av våra bakvärk nu!

När allt stod i ugnen gick jag och träffa cassi en sväng för att få prata lite, då hon kommer med en liten liten kasse och ger till mig. Fick ett såå otroligt gulligt halsband. Bara sådär?♥ Tack så sjukt mycket! Betyder massor


En bra början iaf


Gick och gjorde nationella prov i skolan imorse. Svenska nationella..Det var svårt till en början tills jag hitta mitt ämne att skriva om! Det var att man skulle skriva om en konsert man varit på samtidigt som man skulle koppla till en text och diskutera. Skrev om min första stora konsert med Mötley Crue och uppsattsen blev sjuk bra och jag känner mig jätte nöjd!
Skönt att jag hitta ett roligt ämne att skriva om nu när allt är lite jobbigt. För det gjorde verkligen mig på bättre humör! + att studentmössan har kommit. Nu är det nära! 

När jag kommer hem så berättar mamma att imorgon klockan 10:00 ska jag vara i v-ås och träffa han Ola som jag träffa på mässan. Blev överlycklig. För helt seriöst, han är nog den ända jag tror på som kan hjälpa mig.

Dagen börjar riktigt bra! Hoppas det håller sig

Dagens låt



Må-bra-boken


Nu har det gått ett tag sen jag skrev i bloggen överhuvutaget men tänkte iallafall börja med att berätta lite hur det har gått med min må-bra-bok.
Jag försöker skriva i den varje kväll. Vissa dagar är svårare än andra och ibland skriver jag samma saker men det är okej!
Nu när man har kommit en bit i boken så är det väldigt kul att bläddra igenom den. Du skriver ju minst 3 bra saker om dig varje dag, minst 3 saker du tackar för och till sist bara en hjälp-sak. När du kommit en bit så ser du plötsligt hur mycket bra och hur mycket du har att tacka dig för. Skit roligt faktiskt.

Så det går bra! Ibland är det som sakt svårare att skriva i den en dag än vissa andra, men så är det. Men du kan alltid komma på något som du själv tycker du gjort bra. Även fast det är svårt


Dålig humor haha


Innan jag går och läger mig och "sover" så måste jag visa er ett päron som jag var tvungen att köpa. Haha
Jag och Tanne (dålig humor som vi har) höll på att dö när vi såg den. Jag köpte mig ett annat päron men när vi väl kom ut från äffären så var jag tvungen att springa in och köpa den andra oxå! Bara för att

Lite skojjigt var det


Skogen är en rofylld plats


Mamma tog med mig ut i skogen idag på hennes jobb.
Kan säga att det verkligen behövdes! Få gå omkring i solen i skogen, picknik med goda smörgåsar och lite fika och avreagera mig på att måla/skrapa lite träd med yxa haha. (sjukt jobbigt att skrapa!)

Skogen är verkligen ett rofyllt ställe. Tack för en mysig dag mamma♥


Fick nya skor av mamma idag också som hon skickat efter :) Mina gamla converse gick ju sönder... hm.
Jag är helt slut och känner att i natt kan jag nog få en god sömn. Nästan så jag vill sova nu på en gång. :)
G'nat


Black soul inside me


Ibland blir jag så jävla rädd för mig själv. Jag vet varken vem jag är eller vad jag tänker och känner. Och ibland blir jag så rädd att jag helt enkelt inte kan styra mig själv. Jag hatar detta, hatar mig just då. Det är inte jag, emelie, som gör och säger detta saker. Det är något annat, en ondska kanske, något som bara har klampat in genom mig och bara vill såra och såra. Något som aldrig varit välkommet.
Jag har kämpat länge och längre blir det nog. Vet inte hur det kommer att sluta. Bra, hoppas jag.. Men man vet aldrig. Inte många som förstår och det gör det ännu jobbigare. Denna onsdska som klampat in, bara förstör mig, långsamt och får mig att känna ensamhet.

Jag vill bara säga till er som faktiskt kan förstå lite eller bara försöker och finns vid min sida, att det betyder verkligen så otoligt mycket för mig. Det lilla ni kan erbjuda är tillräckligt och stärker mig.
Tack.. tack.. ett stort tack till er♥

"Det är okej att gråta"

Må-bra-boken


Hur långt har jag kommit i må-bra-boken då?

jag gör så gott jag kan och försöker skriva i den varje dag som man ska göra. Det är 2 dagar som jag inte skrivit något p.g.a. att jag inte hade gjort något alls på hela de dagarna. Mådde lite kasst så jag hade verkligen inte gjort något alls än att legat och glott på film och tjockat haha. Inget var så speciellt bra de dagarna.. Oj så får man inte säga enligt "reglerna"..
Men självklart har jag fått ner några dagar och ifrån början så var det de bra sakerna jag skulle skriva om mig själv ena dagen som var svårast att komma på. Det kändes fel att skriva bra saker man gjort bara. Men nu går det bättre med de bra sakerna och tack-sakerna är nu svårare. Då man ska tacka sig själv för något under dagen.
Men lite framsteg har det blivit.
Vi fortsätter såhär ett tag till iallafall och ser hur det går.


stress stress


Fyfan för att komma tillbaka till skolan. Skacka om att det är mycket just nu. Därför jag inte har varit här och uppdaterat något. Har varit så slut efter skolan så har inte orkat röra mig knappt. jag och minna bortförklaringar? haha

Idag blev jag hemma ifrån skolan iallafall.. Vaknade med världens magont, knallade upp och åkte hem ändå, duktig som jag är. Men det blev bara värre och värre. Så fick lov att vara hemma och vila upp mig. Nu borde jag egentligen göra ett stork kors i taket för jag har gjort uppgifter jag legat efter i nu när jag varit hemma! Alla små saker som skulle varit inne för ett tag sedan är klara och inskickade till lärarna! Jag har till och med läst lite i nationella text häftet så jag ska ha ett litet hum om vad som komma skall... Usch hatar stora prov.
Nu är jag värd en ansikts mask och kanske lite mat? Huvudvärk har jag fått utav allt arbete också.




RSS 2.0